Jagten på drømmekæresten

Udgivet 14.03.2022 | Senest redigeret 17.03.2022 | Artiklen indeholder ads

Er du på jagt efter den helt store kærlighed? Mange danskere gør alt for at finde en ny partner, men det er ikke altid lige nemt. Det gælder om at finde den person, som du skal dele resten af livet med. Der findes desværre ikke nogen opskrift på hvordan drømmekæresten dukker op. Det gælder om at opsøge det selv og være tålmodig i jagten på en partner. Det er meget forskelligt hvordan den enkelte dansker griber datinglivet an. Nogen opretter en profil på diverse datingsider, imens andre håber på at møde en tilfældigt i virkeligheden. Uanset hvad din strategi er, skal det nok lykkedes dig at finde den eneste ene. Der er bare ikke nogen som kan forudsige hvornår det helt konkret vil ske.

Tjek de danske datingsider ud

Ifølge statistikker møder de fleste danskere hinanden via forskellige online datingsider, da det er helt normalt at mødes med folk på denne måde i dagens Danmark. Internettet har aldrig spillet så stor en rolle i danskernes hverdag som det gør i dag. Derfor er det ikke undrende, at mange finder hinanden via online sider. Alle danskere bør tjekke det online dating marked ud, da du kan være heldig at finde din nye kæreste her. Ved at afprøve det, kan du hurtigt vurdere om det er noget for dig eller ej. Du skal være opmærksom på at der både findes gratis sider men også betalingssider. Betalingssiderne er ofte mere seriøse, hvorved chancen for at finde en reel date er større. Opret en profil i dag, så du kan se hvilke andre singler, der leder efter en partner.

Tag i byen med dine venner

Hvis de sociale medier ikke fungerer for dig, så skader det ikke at møde nye mennesker på den gode gammeldags måde – nemlig tilfældigt. Der er mange singler som samles i byen fordi de tager ud for at hygge sig med deres venner. Aftal en bytur sammen med dine nærmeste, så du både får det sjovt, tilbringer tid med dine venner og samtidig er på jagt efter en sød person at falde i snak med. Hvis du finder en person der kunne være noget for dig, gælder det om at falde i snak og se om personen har nogle af de værdier, som du søger efter. Hvis man ikke kommer ud og leder selv, så er det ikke til at vide om du går glip af en god chance for at finde den eneste ene.

Når der er fangst på krogen

Når du har fundet en person du gerne vil lære bedre at kende, så kan det være svært at vide hvordan man skal starte en samtale og holde den i live. Det er vigtigt at du hverken er for anmassende men samtidig virker interesseret i at lære den anden person at kende. Der er mange danskere som godt kan lide at skrive lidt med personen først, for at få en ide om hvem personen er. Lige så snart du føler du kender personen en smule, kan der aftales en første date. Det er typisk lidt lettere at kolde samtalen kørende, når man har fundet nogle fælles værdier og dermed altid har nogle taleemner at falde tilbage på, hvis der skulle opstå pinlig tavshed på daten.

Arranger en date

Første date er altid altafgørende for om man har lyst til at mødes igen. Derfor skal daten være godt planlagt hvis du skal stå for arrangementet. Find på noget sjovt og afslappende, så I både får nogle gode oplevelser sammen men samtidig har mulighed for at kunne snakke og lære hinanden at kende. Mange starter med en form for aktivitet først efterfulgt af middag. En god første date må godt afspejle hvad du kan lide, så din date også kan blive klogere på hvad du kan lide at lave. Dette kan være med til at din date kan lære at forstå dig og finde ud af hvad du er for en person. Hvis du har en god mavefornemmelse med første date og er interesseret i at se personen igen, så er der en god chance for en anden date.

Dybere samtaler jo bedre du kender din date

Jo flere dates du kommer på med den samme person, desto bedre lærer du også din date at kende. Du kan hurtigt mærke hvor stor forskel der er på kemien imellem jer fra date til date. Det bliver nemmere at holde en samtale kørende, da du lærer mere om personen. Dit kendskab til din date leder automatisk også i retning af nogle dybere samtaler således, at intimitet også bliver berørt på et tidspunkt. I et parforhold er det altafgørende at den intime del fungerer. Hvis ikke, kan det være svært at få et forhold til at vare ved. Du kan blive klogere på hvad din partner kan lide ved at tage en sex quiz med vedkommende. På denne måde kan I grine sammen, fortælle jeres meninger og blive klogere på hvad den anden tænker om forskellige intime aspekter.

Det store spørgsmål

Hvis du får sommerfugle i maven, får lyst til at skrive til din date hele tiden og konstant har personen i tankerne, så kan det tyde på at du er faldet for vedkommende. Det er altid et godt spørgsmål hvor godt man skal kende hinanden før man kan gå skridtet videre til kærestepotentiale. Der findes ikke nogen opskrift på dette. Det er bare vigtigt at du har dig selv med i det og kan se en fremtid sammen med personen.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere