Hvordan scorer man?

Udgivet 06.04.2022 | Senest redigeret 05.04.2022 | Artiklen indeholder ads

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og hvis du godt kunne tænke dig en eller flere sommerflirts, er artiklen her lige noget for dig. I denne kommer vi nemlig med skarpe tips til, hvordan du får bide på score-krogen.

Vi har allerede fået lov til at smage på foråret og mærket, hvad lyse dage og en masse sol gør ved kroppen og sindet. Mærket, hvordan vi energien stiger, og vores lyst til at tage hele verdenen ind gør det samme.

Netop fordi en masse sol og de lyse dage gør os mere åbne over for vores omkringliggende verden, er foråret og sommeren perfekte tidspunkter, når det kommer til at score.

En yderligere årsag hertil, at det som regel er om sommeren, man er lækrest. Det er nemlig på dette tidspunkt, hvor man som oftest får løbet sine ugentlige løbetur og derudover får sig en lækker brunlig teint.

Selvom du formentlig står skarpere og mere lækker end sædvanligt, når sommeren rammer, vil det ikke skade dig med et par tips og tricks til at score, hvis du ønsker at få hyppigt bid på kærlighedskrogen. Derfor består de næste afsnit af forskellige tips og tricks til at forøge dine chancer for at score.

Sørg nu for at få flirtet!

For rigtig mange mennesker er tanken om at indlede en samtale med et fremmed menneske yderst grænseoverskridende

Noget af det, der gør det særligt grænseoverskridende, er, at man sætter sig selv på spil og risikerer en hård afvisning i fuld offentlighed. Tanken herom er ikke rar, men faktisk kan du mildne risikoen for en afvisning, hvis du gør dit forarbejde – nemlig at flirte igennem op til kontaktskabelsen.

Når man flirter på afstand, er der forskellige muligheder, men den mest gængse vedrører uden tvivl at opnå øjenkontakt og holde den lidt længere, end man normalt gør. Derudover er der intet i vejen for at sende et smil mod den person, man ønsker at score i ny og næ.

Hvis personen, du forsøger at opnå øjenkontakt med, gengælder denne øjenkontakt med intense blikke, er dette formentlig en indikation af, at vedkommende ikke finder dig uinteressant.

Jo mere du flirter på afstand, desto bedre bliver du til at aflure de små signaler, der udtrykker, hvorvidt en potentiel scoring er interesseret i dig eller ej. Med andre ord vil du altså – ved at være opmærksom på at få flirtet og ved at træne dette – kunne blive rigtig skarp på, hvilke mennesker du uden problemer kan henvende dig til uden at skulle frygte en afvisning.

Kontaktskabelsen

At flirte på afstand er desværre ikke nok for at få et hak i scorebæltet. Før eller siden er du nødt til at skabe fysisk kontakt, hvis vedkommende, du flirter på afstand med, da ikke kommer over til dig. Dette er der heldigvis en chance for!

Desværre er det ikke givet, og derfor skal du være indstillet på at tage kontakt før eller siden, hvis du ønsker at snyde dig til et kys og eventuelt lidt mere.

Der er rigtig mange holdninger til, hvordan man bedst muligt tager kontakt til et menneske, man ønsker at score. Nogle sværger til dårlige scorereplikker, andre er mest til et afdæmpet hej og atter andre forsøger sig med et kompliment.

Vores anbefaling er, at du her er tro mod dig selv og forsøger at tage kontakt på den måde, som du har det bedst med. Du kan eventuelt overveje, hvordan du ville foretrække andre mennesker ville tage kontakt til dig og så forsøge at praktisere denne måde.

Gør noget ud af dig selv

Når man skal score, er det bestemt ikke nogen ulempe, at man gør lidt ud af sig selv. Derfor anbefaler vi, at du sørger for at vælge noget tøj, der klæder dig, og som du samtidig har det godt i.

Ligeledes må du hellere end gerne bruge tid på at få håret til at sidde.

Ej heller er det nogen ulempe, hvis du sprøjter lidt lækkert duftevand ud på kroppen.

Vær åben og nysgerrig

Hvis du følger alle vores tips, er vi sikre på, at du nok skal få skabt kontakt til en eller flere potentielle scoringer. Desværre er du ikke allerede i mål, bare fordi du lykkes med at skabe kontakt.

Når kontakten er skabt, skal du jo forblinde din potentielle scoring med din fantastiske personlighed og efterlade et godt indtryk.

I den henseende er det vigtigt, at du er åben og nysgerrig på din potentielle scoring. Stil spørgsmål uden at gøre situationen til at forhør og forsøg at være så meget til stede i øjeblikket, at du lytter til svarene. Gør du dette, lover vi dig nemlig, at opfølgende spørgsmål helt naturligt melder sig, og at du efter ganske kort tid – hvis der er kemi mellem dig og din potentielle scoring – vil hvile så meget i situationen, at du uden problemer kan være en god udgave af dig selv.

Opret dig på en datingapp

Hvis du er single, kan du lige så godt fiske med så mange fiskestænger som overhovedet muligt ved kærlighedssøen.

Derfor anbefaler vi dig da også at tilmelde dig en datingapp. Herinde vil du nemlig kunne møde en masse singler, og hvis du er en genert type, vil du sikkert finde det væsentlig lettere at tage kontakt digitalt end i den fysiske verden.

Hvis du ikke har så meget erfaring med datingapps, vil vi anbefale Tinder. Denne app er nemlig yderst populær og byder på et højt niveau af brugervenlighed. Derudover kommer du også relativt langt med et gratis medlemskab på appen.  

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere