Hvordan får man en kæreste?

Et af livets store spørgsmål er for mange; hvordan får man en kæreste? Det kan nemlig være svært at springe ud i datinglivet – specielt hvis man i mange år har været single.

Hvordan får man en kæreste?
Udgivet 08.01.2021 | Senest redigeret 17.02.2021 |

Der kommer et tidspunkt i livet, hvor lysten til at finde en kæreste dukker op, og når den kommer, så synes vi, at du endelig bare skal følge den.

Her på bloggen har vi gået og spekuleret over, hvordan man får en kæreste, og vi har derfor i nedenstående fundet frem til et par gode råd.

Rådene kan måske give dig det sidste skub til komme ud på datingmarkedet, og måske endda de kan hjælpe dig med, at du finder den eneste ene.

Datinglivet efter mange års singleliv…

Datingmønstrene ændrer sig hele tiden, og du vil derfor opleve, at der hele tiden kommer nye tips og tricks til spørgsmålet; hvordan får man en kæreste?

Alt efter hvor længe du har været single, så vil du måske opdage nye tendenser – som eksempelvis online dating.

Datingmønstrene, når man har fundet en date, har som oftest ikke ændret sig synderligt. Det er mere ’jagten’, da de færreste møder hinanden tilfældigt på gaden længere.

’Jagten’ sker oftest gennem online dating, hvor man efter lidt tid kan mødes på en rigtig date ude i den virkelige verden.

Det handler derfor om, at du skal springe ud i den nye jagt, som foregår online – hvorefter du kan komme tilbage til en mere gammeldags datingrytme, som du nok kender fra tidligere med kaffe, middag, oplevelser og søgen efter kemi.

Hvordan finder man en kæreste online?

Online dating findes i alle mulige afskygninger, og du kan helt sikkert finde en side, som passer til dine krav og tanker om et forhold – og ikke mindst en side, hvor du kan få svar på spørgsmålet; hvordan får man en kæreste?

Som sagt findes der mange datingsider, og de sørger alle sammen for, at du har mulighed for at finde den eneste ene.

På de fleste datingsider skriver man sit køn og alder ind og skriver, hvilket køn og aldersgruppe man søger. Derefter kan man skrive lidt om sig selv, hvorefter man begynder med at matche.

Matcher du med nogen, så kan I skrive sammen, og går samtalen mellem jer godt, kan det være, at I skal mødes til en kop kaffe, en tur i skoven eller noget helt tredje.

Vær dig selv, og grib mulighederne

Den bedste – og eneste – måde hvor du sikrer dig, at du finder den rette partner, det er ved at være dig selv.

Det nytter ikke noget, at du er en anden person, om end I skriver sammen eller skal mødes. Hvis I skal have en chance for at danne par, så er det vigtigt, at du blot er dig selv.

Kan hun eller han ikke lide det, så er det på tide at finde en anden at afprøve tingene med.

Det handler om at være imødekommende og sød over for dine dates.

Måske din date ikke ligner helt sit profilbillede, men giv ham eller hende en chance – I har jo allerede haft god kemi over chatten, hvorfor skulle det så ændrer sig?

Gør lidt ekstra ud af dig selv

Når man har været single i en længere periode, så er der mange, som glemmer at gøre lidt ekstra ud sig selv.

Skal du derfor på date, så tag lige et længere bad, hvor benene bliver glatte, håret bliver vasket, så det ser dejligt fyldigt ud, og læg en fin make-up, der passer til dig og din stil.

Som mand kan du trimme skægget og sørge for, at det ikke kommer i vejen, hvis der nu skulle falde et kys i din retning.

Gør lidt ekstra ud af dig selv

Er du som person meget afslappet, anbefaler vi ikke, at du tager den helt store fest-make-up på, da det måske bliver den første og eneste gang, din date kommer til at se dig med den slags.

Er du en fyr, som stiller spørgsmålet; hvordan man får en kæreste? Så sæt håret med lidt voks og tag en lækker duft på.

Selvom vi lige har skrevet, at du skal være dig selv, så må man gerne gøre lidt ekstra ud sig selv – hvis din personlighed er til det.

Du skal ikke ændre noget ved dig, hvis det er blevet en del af dig og din personlighed.

I disse tilfælde handler det om, at du så finder en, der kan acceptere det ved dig. Kan han ikke det, så er han blot ikke den rette.

Kom op på hesten igen…

En date går ikke altid lige godt. Måske var den første date fremragende, mens anden date var forfærdelig – sådan kan det gå.

Det handler om, at du ikke skal lade sig slå ud, hvis mange af dine dates efterlader en øv-følelse.

Du skal hele tiden springe ud i en ny date og se, hvad denne kan give dig – for måske det er din nye kæreste.

Imødekommenhed, dating og troen på dig selv er vores svar på; hvordan får man en kæreste?

Faglig godkendt af datingekspert