Hvis du venter barn med din drømmekæreste

Udgivet 28.06.2022 | Senest redigeret 28.06.2022 | Artiklen indeholder ads

Dette indlæg er sponsoreret

 

Er du og din kæreste så heldige, at I venter en lille nyfødt? Det er den vildeste lykkerus, når man som par opdager, at man har skabt et lille barn sammen. Det vender på mange måder tilværelsen på hovedet, fordi man pludseligt skal forholde sig til, at man ikke længere blot er to, men bliver hele tre mennesker. Som par har man dermed valgt, at man er hinandens familie, og det er virkelig stort. Bagsiden af medaljen ved at være gravid og vente et lille nyt familiemedlem er naturligvis, at frygten og bekymringerne sætter ind. Frygten for, at der er noget galt med barnet, eller at noget går galt under fødslen. Hvis du gerne vil have en ekstra sikkerhed for, at alt er, som det skal være, kan du med fordel læse med her. 

Få ekstra sikkerhed med en tryghedsscanning

Hvis du ikke kan slippe bekymringerne over, hvorvidt dit barn har det godt inde i maven, kan du benytte dig af en tryghedsscanning. Hos Ultralydklinikken for Gravide kan du få foretaget en tryghedsscanning, hvis du gerne vil have ekstra sikkerhed for, at din baby har det godt inde i maven og ikke er hverken for lille eller for stor. En tryghedsscanning betegnes også som en hospitalsscanning, idet er den samme scanning, som man får foretaget på hospitalerne. Hos Ultralydklinikken for Gravide får du samme høje professionalisme og kvalitet som på hospitalerne, så du kan med fordel vælge dem, hvis du ønsker at få foretaget en tryghedsscannning. 

Hvordan foregår en tryghedsscanning?

Hos Ultralydklinikken for Gravide tager en tryghedsscanning omtrent 30 minutter, og det koster 1000 kr., hvis du er ny kunde i klinikken. Når du får foretaget en tryghedsscanning, vil din baby blive målt på hovedet, lårknogle og maveomfang. For at måle og vurdere, om baby får nok med mad, måler de også flow i navlesnoren. Desuden måler de også mængden af fostervand, og hvis du ønsker det, kan de også tilbyde at måle din livmoderhals. Dette kan de gøre ved at foretage en vaginal ultralydsundersøgelse. Klinikken kan ikke garantere, at du kan få gode billeder med hjem fra scanningen, men de forsøger naturligvis altid at gøre deres ypperste. Uanset hvad får du i hvert fald fem til seks billeder på print samt en lille video. 

Besøg Ultralydklinikken for Gravide 

Hvis du og din kæreste er interesserede i at læse mere information om at få foretaget en tryghedsscanning hos Ultralydklinikken for Gravide, så kan I med fordel klikke ind på deres hjemmeside. På hjemmesiden finder I også kontaktoplysninger på klinikken, hvis I har lyst til at ringe og høre mere og eventuelt booke en tid til at få foretaget en tryghedsscanning.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere