Gør indtryk på kvinden i dit liv

Udgivet 01.05.2022 | Senest redigeret 03.05.2022 | Artiklen indeholder ads

Det kan ofte være svært at gøre et større indtryk på kvinden i dit liv, især hvis man har været sammen i mange år. Hvad skal man så gøre for at blive ”drømmekæresten”? Vi kommer her med nogle gode råd til, hvad du kan gøre for at vise, at du værdsætter hende.

Rejs tilbage i tiden

Vi forstår godt hvis du tænker, hvad i allverden skal det betyde? Men det der menes med at rejse tilbage i tiden er, at i starten af jeres forhold har du jo gjort meget for at skabe et indtryk hos hende.

Du var villig til at gøre mere for at få skabt et positivt indtryk, og det glemmer man ofte jo længere henne i forholdet man er. Derfor er en god start at tage tilbage og gøre nogle af de ting du gjorde for hende i starten. Det er forskelligt for par til par, hvad man har gjort for at ”vinde hendes kærlighed”. Det der dog er ens for alle par er, at det tydeligvis har virket, derfor start med at gøre nogle af de samme ting som du gjorde i starten. Det kan starte en helt ny gnist op imellem jer, hvorefter man kan bygge på, hvilket vi kommer ind på nedenstående. Det kræver faktisk ”ikke så meget” at gøre et stort indtryk, da det ofte er de små ting hun lægger mærke til. Hvorvidt du faktisk lytter når hun snakker og spørg interesseret ind til hendes liv, om du stadig giver hende de små komplimenter eller om du bare kører i den samme rutine.

Skab nye oplevelser

Nu når du så småt er begyndt at gøre mere for at vise hende du værdsætter hende, så er det næste råd at skabe nye oplevelser og minder sammen. Man kan gøre tusindvis af forskellige ting, og der er ikke noget forkert svar, medmindre du tager hende med på et konferencehotel. Nej det skal selvfølgelig være noget som er interessant for jer begge, det behøver ikke at være noget stort eller dyrt. Det kan være en hyggelig tur ned på stranden, hvor du har sørget for lækker frokost og en lille flaske vin i kan nyde sammen, eller en tur i den nærmeste park. Her er det næsten kun fantasien der sætter grænser. Det er dog ”næsten” lige meget hvilken løsning du kommer frem til, hun skal nok lægge mærke til den indsats du ligger i at gøre hende glad, ”det er tanken der tæller” som man siger. Oplevelser vil ikke kun styrke jeres forhold og minder sammen, men der er også stor mulighed for at møde andre par som minder om jer. Hvor man kan få skabt venskaber og gode minder med andre end ”bare” din partner. Det er noget i begge vil sætte stor pris på, og som arkitekten bag turen er det helt sikkert noget hun vil huske i lang tid og værdsætte.

Den fysiske kontakt

Nærheden og sexlivet er ofte noget af det man mister hurtigst i parforhold hvor man har været sammen længe. Derfor er det også enormt vigtigt, at aktivt snakke om det og have fokus på at bibeholde nærheden. Man kan heller ikke bruge, at man har travlt som undskyldning, da det ikke behøves at være noget voldsomt. Det kan være små kys og kram i løbet af morgenen eller aftenen. Hvordan og hvorledes er ikke så vigtigt, men generel bare små berøringer mellem hinanden kan være nok til at bibeholde lysten. Ofte vil små kys og kram i løbet af dagen også øge sexlysten, og man faktisk glæder sig i løbet af dagen. Det er altså et vigtigt fokuspunkt, og er et område du virkelig kan gøre et stort indtryk på hende. Hvis ikke du ser hende det meste af dagen, så kan du sende søde beskeder med en fræk undertone, hvilket får hende stille og roligt i stemning. Generelt vil hun værdsætte din fulde opmærksomhed, idet det får hende til at føle sig speciel. Når man så har fuld fokus på hinanden, så spiller de små berøringer en vigtig rolle, idet fysisk kontakt er med til at øge sexlysten betydeligt.

Tag samtalen

Det sidste råd er noget mænd generelt ikke er så gode til, og det er at tage snakke med sin partner om ens forhold. Mænd vil ofte hellere lade et problem dvale og slide på ens energi internt, end at skulle være ”sårbar og følsom”, selv overfor sin partner. Det kan også være noget din partner gør som irriterer dig. Derfor tag initiativ til at snakke om jeres forhold, det gælder både de gode ting men også problemerne. Det behøver ikke at være voldsomt, det kan være 5-10 min uge hvor i tager en kort snak omkring det. Det vil hun sætte pris på, da det viser du gerne vil jeres forhold og løse de problemer der nu måtte være mellem jer. Det skaber en dybere relation, og I lærer endnu mere om hinanden. For selvom man har været sammen i mange år, så er der altid mere man kan lære om sin partner, det kræver bare at man stadig har lysten til at lytte. Derfor hav fokus på at få italesat de ting i kan gøre bedre sammen, være ærlige og derfra kan i begge bygge på jeres forhold. Det kommer til at gavne jer begge to.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere