Gør dig klar til den helt store date med disse tips

Udgivet 16.12.2021 | Senest redigeret 29.12.2021 |

Når du står over for en stor date, kan det være svært at danne sig et overblik over, hvad man kan gøre, for at give det bedste indtryk. Hygiejne, tøj og udstråling har alle stor betydning for førstehåndsindtrykket af dig, og det er derfor vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvad man kan gøre for at gøre oplevelsen så god som overhovedet muligt. Herunder vil vi give lidt tips til, hvordan du kan gøre dig klar til den helt store date.

Trim skægget

Selvom det måske kan lyde lidt banalt, er en af de vigtigste ting på en første date at give et godt førstehåndsindtryk. Dette kan dog være svært at opnå, hvis man fremstår sløset og usoigneret. For mænd er en af de nemmeste måder at fremstå “prepped and primed” ved at barbere sig. På denne måde kan undgå en kedelig omgang skægstubbe eller et vildt og utæmmet skæg, og du vil med det samme fremstå bedre. 

 

Ønsker du at få en lækker og tæt barbering, kan en safety razor være til stor hjælp. En safety razor fungerer som en helt almindelig barberskraber, men er ofte lavet af metal eller metal og træ, der gør den til en genanvendelig skraber, der kan bruges igen og igen. For den tætteste og glatteste barbering, anbefales det, at du også anvender en økologisk barbersæbe.

Forbered dig mentalt

En af de bedste tips til en vellykket date er helt klart, at man skal være 100% mentalt klar. Dette betyder, at du inden daten skal være helt forberedt på hvad end der måtte ske. Sørg for at gejle dig selv lidt op foran spejlet, så du kan fremvise den bedste version af dig selv fra starten. Selvtillid er uden tvivl nøglen til en god start på et forhold, og det vil med det samme også gøre dig mere attraktiv, hvis du fremstår selvsikker. Læg en slagplan for daten på forhånd, planlæg nogle taleemner, hvis I skulle løbe tør for ting at tale om og forbered dig på uventede situationer. Uanset hvad, skal det nok blive godt.

Skift de gamle underbukser ud

Hvis du skulle være så heldig, at daten er vellykket, og den fortsætter i mere intime omgivelser, kan det være en rigtig god idé at være forberedt. De gamle, slidte og hullede boksershorts skal derfor ud, og det er på tide at få nogle nye, der med garanti vil imponere. Økologisk undertøj og bambus undertøj er det helt store hit lige nu, og derfor vil et par bløde bambus underbukser uden tvivl give et godt indtryk fra starten. Vil du være på den helt sikre side, kan et par bløde bambus strømper også være en god idé, hvis I ender med at skulle nusse fødder.

 

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere