Giv din forlovede en helt særlig ring på jeres store dag

Udgivet 13.03.2022 | Senest redigeret 02.03.2022 | Artiklen indeholder ads

Der er mange traditioner der er forbundet med det at blive gift, og med god grund. Det er en stor dag, hvor man fejrer kærligheden og giver sin elskede et løfte om evig troskab, alt dette symboliseret i en guldring på ringfingeren. Der er ikke mange der ved, at det er netop ringfingeren man sætter ringen på, fordi at der i denne finger er en blodåre der går direkte til hjertet.

Få speciallavede vielsesringe

Selvom det kan virke som en lille ting, hvis man ikke lige står og skal giftes, men ringen er en vigtig del af det ritual det er at blive gift. Det er det for både bruden og gommen, og der bliver ofte investeret mange penge i den helt rigtige ring. Hvis du gerne vil tage det et skridt længere, så kan du overveje at købe nogle speciallavede vielsesringe til dig og din brud. Så får i nogle unikke vielsesringe som kan afspejle jeres helt unikke kærlighed til hinanden.

Mange forskellige unikke ringe

Der er mange måder at vælge den helt rigtige vielsesring på. Den typiske måde er, at man tager ud til en guldsmed, ser udvalget og vælger en af de mange ringe man får vist. Ofte ser man ringe i mange forskellige materialer, men der er mange traditioner og følelser forbundet med guldringen.

Man kan også vælge en ring med ædelsten i til sin hustru, eller måske få indgraveret et navn i, så hun aldrig glemmer hvem der gav hende ringen den dag i sagde ja til hinanden. Der er naturligvis ikke noget galt med at vælge denne fremgangsmåde til at finde den rigtige vielsesring, men hvis man vil kan man bruge lidt mere tid og lidt flere penge på at vælge den helt rigtige ring.

Hvis du vil og har overskud til det kan du opsøge en guldsmed, som har erfaring med speciallavede vielsesringe til sine kunder. Så kan i holde et møde, hvor du forklarer hvordan du gerne vil have ringen skal se ud, og får nogle forslag af guldsmeden til hvilke materialer og hvilke sten der passer sammen. På den måde kan i i fællesskab vælge den helt perfekte ring.

Speciallavede vielsesringe der følger jer hele livet

Ægteskabet er ofte en konstruktion som varer hele livet. Ringen skal derfor også sidde på jeres fingre og pynte jer til evig tid. Derfor gør det ikke noget, at man vælger nogle speciallavede vielsesringe som er flotte og som er af en kvalitet der holder hele livet. Man bør ikke spare når de kommer til vielsesringe, eftersom ikke ædle metaller over sigt vil begynde at smitte af og blive tyndslidte.

Eftersom det er et minde for livet bør man også investere lidt ekstra i denne ring hvis der er plads til det i budgettet. Især hvis man har lyst til at få en helt speciel ring bør man vælge en ring, som er af guld, og som er f et flot og tidløst design, så dig go din brug for altid kan kigge på den andens fingre og drømme jer tilbage til den store dag, hvor i fejrede jeres kærlighed til hinanden, og sagde ja for øjnene af jeres venner og familie.

Man fortryder ofte, hvis man køber den billigste ring, derfor bør man nøje overveje at købe en helt unik ring!

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere