Gaveideer til manden der har alt

Udgivet 17.04.2022 | Senest redigeret 14.04.2022 | Artiklen indeholder ads

At finde den rigtig gave kan være svært, især hvis man gerne vil finde noget andet end det som er på ønskelisten, idet det ofte føles som en indkøbsliste. Personlige gaver kræver mere tid og energi, men viser også overfor modtageren at han/hun er vigtig for dig. Det kan dog være endnu sværere at skulle give gaver til manden som har det ”hele”. Derfor kommer vi her med nogle ideer til hvad man kan give, eller bruge som inspiration.

Oplevelser

Når man skal give gaver til en mand som, har det ”hele”, så er det ofte ment i en materialistisk sammenhæng. Hvor manden køber det han gerne vil have, og får ikke det han ikke vil have. Derfor er en rigtig god gave at give en oplevelse, da man aldrig kan have for mange oplevelser i bagagen. Oplevelser er også personlige, idet oplevelser er et vidt begreb og kan skræddersyes, til det modtageren godt kan lide. Man er selvfølgelig begrænset af budget, og derfor spiler det en faktor. Dog kan man invitere på en romantisk middag, på en lækker restaurant inde i byen. Man kan også invitere på en weekendtur til Paris, Rom, London mm., og er mand fodbold eller sportsinteresseret, arrangere at tage ind og se en fodboldkamp eller hvad der nu interesserer ham. Det vigtigste ved en oplevelsesgave er, at det er personligt og er noget der passer ham, som han synes vil være hyggeligt at lave sammen.

Barskabet

For de fleste mænd, kan man altid bruge mere til sit barskab. Barskab er ligesom ovenstående et vidt begreb, hvilket er godt da der dermed ligger mange forskellige muligheder. Hvis man vil købe nogle lækre flasker spiritus, afhænger det selvfølgelig af hvad han er mest til. Hvis han er mest til vin, kan man købe nogle rigtige lækre rød- og hvidvine, hvilket er noget man altid kan bruge. Rom er der også mange mænd der synes er lækkert, og det samme som vin, kan man altid bruge flere lækre flasker rom.

Barudstyr

Det behøver dog ikke at være alkohol man giver, barskabet kan også indeholde mange andre ting. Man kan købe et cocktailkit, hvilket indeholder alt man skal bruge til at kunne lave cocktails. Hvis vin er hans primære spiritus, kan man også købe nogle fede karafler til hans vine, eller specielle vinåbner som ikke skader korken. Man kan også købe en vacum vinpumpe, som benyttes til åbne, flakser vin. Den fjerner ilten fra flasken, og derefter sætter man en prop på, så kan vinen holde sig i mange uger.

Specielle gaver — Tøj

Hvad mener vi med specielle gaver? Ja det vi mener med specielle gaver er, at hvis din mand går særligt op i en hobby eller andet, så er der altid nogle spændende gadgets man kan købe dertil. Er din mand meget modebevidst og går op i tøj, så kan du f.eks. købe ham en Steamery Fabric Shaver. Den er rigtig godt til at fjerne fnug og tråde der hænger løst på ens tøj, den er især god til at behandle ens uldtrøjer. En anden god ide indenfor mode, kan være skolæster til hans fine sko eller sneakers. Skolæster hjælper med at holde ens sko’s form i mange år, og de fleste skolæster er lavet på cedertræ. Cedertræ holder dine sko friske og er god til at optage sved fra dine sko, samtidig med duften holder møl ude af dit tøj og klædeskab, da de ikke kan lide duften.

Specielle gaver — Ure

Er han derimod ur-entusiast, men budgettet rækker ikke til et nyt Omega eller Rolex. Så er en fed gave at give ham en fed ur bog hvor han kan drage inspiration, lære og sidde og nørde de forskellige modeller. Der findes mange forskellige typer af ur-bøger, men nogle der kan anbefales er: A Man & His Watch og Den ultimative Rolex-guide. Der får man en fed kombination af historie, spændende mennesker og deres ure, samt den mere finansielle- og investeringsmæssige del af ur verdenen.

Specielle gaver — Kaffe

Hvis din mand går meget op i kaffe, så er der også enormt mange specielle gaver i denne sektion, der helt sikkert kan tage kaffeoplevelsen til et helt nyt niveau. Hvis han er kaffe entusiast, så er der helt sikkert styr på kaffemaskinen og kaffebønnerne. En fed gadget hvis han dog fremfor kaffemaskinen gør brug af stempelkande, så kan du købe ham en Bodum timeglas. Så ved han hvor langt tid stempelkanden har fået lov at trække, da 4 min er det optimale tidspunkt. Derudover kan du også købe ham en elektrisk mælkeskummer, som laver den perfekte mælkeskum som en mangeårig barista. Hvis man gerne vil være helt sikker på at mælken har den rette temperatur, så kan man også give ham et mælketermometer, så man kan ramme temperaturen for mælk, espresso eller varm kakao helt perfekt.

Privat coaching

En helt anden gaveide, som han helt sikkert ikke har tænkt over er et privat coachingforløb. Her kan I sammen få et coachingforløb af en coach med en nlp uddannelse, hvor I kan få styrket jeres relation til hinanden. Coachingforløbet vil øge trivslen og glæden for jeres relation, som kun vil øge tilliden og kærligheden for hinanden. I vil dermed få opbygget endnu tættere bånd end i havde før, og en dybere ”connection”. Det er især en god ide, hvis I har været lidt ”out-of-touch” på det seneste, og har brug for at få genskabt en balance i jeres liv.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere