Fra kæreste til ægteskab: 9 Polterabend ideer

Udgivet 17.03.2022 | Senest redigeret 17.03.2022 | Artiklen indeholder ads

Fra kæreste til ægteskab: 9 Polterabend ideer

I har taget skidtet videre. I skal giftes, og inden hverdagens strabadser træder til, skal i ud at skabe gode oplevelser med venner og familie. Det skal meget planlægning til, og nogle er tømme for ideer hvad der skal laves. Derfor har vi samlet en række gode ideer til Polterabend lige her. Der er både muligheder for ham og hende. Læs med nu.

1.      Action-games

Det kan virke næsten klassisk, men er i friske på at få pulsen op og bestemt ikke bange for fysisk aktiviteter, så findes der næsten en uendelig række af sjoves ting i kan lave i action centre og div. Eventhaller. Prøv paintball af med drengene, eller høj fart i en gokart. Det er næsten garanti for sjov og latter blandt gruppen. Uanset om du er placeret i København og omegn, eller i Jylland så er der helt sikkert noget for jer. Det skal ikke altid så firkantet. Tag veninderne med på klatring og rappelling i Danmarks skove. En måske grænseoverskridende aktivitet for mange. Men er det ikke ofte det Polterabend er til for? Det er i hvert fald her mand finder de sjoveste og mest mindeværdige øjeblikke.

2.      Det kreative hjørne

Er i en gruppe der har fingrene skruet rigtigt på? Så kunne det være en mulighed at tage en tur på det lokale croquis tegning kursus. Noget som man normalvis ikke ville kigge alt for langt efter. Oplevelsen vil helt sikkert ikke blive glemt dog. At tegne en levende nøgen model er ikke hverdagskost. Det kan være i finder en sand kunstner, hvem ved. Croquis tegning er ikke for sarte sjæle, det kan være sjovt og uden for fleres comfort zone. Prøv det nu og få en god og kreativ polterabend. Andre muligheder er at sende gruppen i musikstudie. Hvor fedt er det lige at lave jeres egen sang? Noget man kan tage med hjem og huske på for evigt. Eller måske bare glemme den, fordi ingen kan få en ren tone ud af munden.

3.      Afslapning og self-care

Polterabend har alle dage haft mål om, at der skal synges, skråles, danses og festes. Derfor kan det være helt rigtigt set at få lagt makeup eller andet hvor man kan forberede sig og lade op til den helt store aften. Mulighederne er mange. Forkæl den heldige med et massage- og spaophold, hvor der virkelig kommes i dybden på de ømme muskler og det travle sind op til den store bryllupsdag. Ansigtsbehandling, saunagus og meget mere. Den afslappede polterabend skal man ikke lægge til side. Det er en sikker vinder hver gang. Start tidligt med selvforkælelse. Det må de fleste kunne lide.

4.      Luksus polterabend

Til de mere målbevidste og madglade polterabend. Her kan der kombineres med f.eks. øl og vinsmagning. En rigtig god undskyldning for at få procenter indenbords, samtidig med at have et formål. Der er rigtig mange steder, der giver mulighed for smagsoplevelser. Til hende der er glad for at bage og kreere i køkkenet, findes der et utal af kurser. Det kunne blandt andet være med de kendte fra den store bagedyst eller lign. En god oplevelse samtidig med man kan tage opskrifter, og erfaring med hjem i sit eget køkken. Er man i hyggehjørnet, så lej jeres egen sushikok inden for egne fire vægge. Hvem har gjort det før? Nok ikke så mange. Det er både rigtig cool, men helt sikkert også noget for jeres venners smagsløg.

5.      Til hende

Vil man have et rigtig godt grin med hjem, så tag et kig på Poledancing. En masse gode veninder og mindre bekendte, der svinger sig i uvante omgivelser. Hold op der må være nogle gode og sjove momenter. Lige præcis hvad man søger ved en Polterabend. Ser man godt ud? Måske. Måske ikke. Det kan gøres i hjemmet eller hos den lokale i byen. Desuden findes der andre ekstremt underholdende danse former perfekt til en polterabend. Twerking! Her kan veninderne rigtig slå sig løs.

6.      Til ham

Giv ham en uforglemmelig oplevelse. En skræddersyet dag på skydebanen. Han, i og du har kun set det i film, måske altid ønsker at affyre et våben. Der findes muligheder i hele Danmark, så undersøg om det er det rigtige for jer. Det kan i hvert fald være en god dag at opfylde en drengene drøm. Få skabt jer en mindeværdig dag, med god mad, venner, oplevelser og et højt knald efter en målskive på den lokale skydebane. Så om det er en håndpistol, eller et jagtgevær eller hvis man ikke helt er til skarpladt, så tag jeres gom med nu. Der findes nemlig også laserdue skydning.

7.       Den klassiske fest

Gommen eller bruden hentes. Ham/hun eller slet ikke klar. Vedkomne tages direkte ud af sengen uden nogen form for advarsel. For mange kan det virke grænseoverskridende men dagen er formentligt planlagt ned til sidste detalje. Alle arrangementer ligger forskellige steder i byen, og her er det oplagt at holde festen kørende med en partybus. Fest på hjul. Det er altså smart, og skidesjovt. Snacks kan tages med, og musik ud af højtalerne. Byen indtages efterhånden som aftenen går på. Baren, klubben eller den private fest er klar til at tage imod den heldige.

8.      Den sexede

Kvinder og mænd – de siger det sikkert ikke men alt med sex er sjovt. Specielt til en polterabend! Lej en stripper til at pimpe stemningen op, eller tag til hvad man nu kalder for et Gok og gadget party. Her præsenteres man for diverse legetøj og lign. På en sjov og oplevelsesværdig måde af sin vært. Bruden/gommen sættes i fokus efter aftale, så alle og vedkomne får en god oplevelse. Man skal også have mulighed for at trække vejret. Det er nemlig en lang dag man kommer igennem.  

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere