Forbered jeres forhold med disse 5 ting

Udgivet 29.03.2022 | Senest redigeret 30.03.2022 | Artiklen indeholder ads

Hvis du er i tvivl hvad du som en drømmekæreste skal gøre for at holde gnisten vedlige og hvordan du kan forbedre dit forhold, så læs med herunder. Vi kommer her med fem gode tips til, hvad I kan gøre for jeres forhold, så i begge bliver gladere for hinanden og kommer hinanden tæt på.

En tur i biffen

De fleste mennesker har i dag enormt travlt sammenlignet med tidligere, hvor man hele tiden kan være ”online”, såvel overfor sit arbejde som så meget andet. Derfor er det ofte ”nemt” at komme til at negligere sin partner, og tage forholdet for givet. Det er ofte det som fører til skilsmisser og ikke nødvendigvis, at man er forkert for hinanden. Derfor er det vigtigt at man tager sig tid til hinanden. En god biograftur er altid super hyggeligt og nemt at ”klemme” ind i den travle hverdag, da de fleste film kører flere gange om dagen, hvilket gør det nemmere at planlægge. Man kan tage ind og se en romantisk film, komedie eller hvad man er i humør til. Det er heller ikke kun filmen som er det vigtige, men lige så meget det at man kommer ud fra hjemme og får nogle nye omgivelser end de sædvanlige.

Være aktive sammen

Det andet punkt er at være aktive sammen, hvilket er et bredt udsagn. Det er nemlig meningen, man kan lave tonsvis af ting hvor man er aktive sammen. Man kan vandre i weekenderne, man kan tage op i fitness og træne sammen, eller man kan gøre noget helt tredje. Mulighederne er mange i hvert fald. Noget som er steget enormt i popularitet, er Padel, hvilket kan spilles som single hvor I har mulighed for at spille bare jer. Dog spilles det oftest som double, hvilket er en fed og sjov måde at spille med andre par på, enten vennepar eller nye bekendtskaber. Det fede ved at være aktive sammen er, at man får forbrændt en masse kalorier, man tilbringer tid sammen og ens hjerne udskiller dopaminer. Udskillelsen af dopaminer i samvær med din partner kan øge jeres glæde for hinanden, hvilket i kan bygge på når i kommer hjem.

Tag ud og oplev

Det kan ikke stresses nok hvor vigtigt det er at få et skift i sine omgivelser. Livet er ikke ment til at opholde sig kun et sted, men i stedet for se hele verdenen som sin ”baghave”. Derfor er dette et super vigtigt punkt, at i som par tager ud og oplever verdenen sammen. ”Tag ud og oplev” er meget bredt, hvilket er meningen. Det behøver ikke at koste særlig meget at tage ud og opleve verdenen sammen. Man kan lave en lækker picnic og tage ud og nyde den i en park med dejligt vejr. Danmark har meget at byde på, og det er heldigvis relativt nemt og ”billigt” at opleve Danmark sammenlignet med at skulle ud og rejse. Den mulighed er der dog også at tage til et andet land og opleve en ny kultur, sprog, ”vibe” og meget andet. Det kan også give et helt andet perspektiv på jeres forhold at se det i et helt andet perspektiv og land. Når man rejser eller er på ture, har man heller ikke sin stressede hverdag med i bagagen. Det gør det også meget nemmere for jer at slappe af, være i nuet og nyde hinandens selskab. Hvilket vil øge kvaliteten af jeres forhold.

Forbedr jeres sexliv

Dette punkt er også noget der ofte bliver negligeret som følge af længerevarende forhold. Man synes selv man har for travlt til at have fokus på noget så ”trivielt” som sex. Derfor har man ikke fokus på det, og det samme gælder for ens partner. Hvis man ikke er varsom, så mister man ofte gnisten, som gjorde at man havde lyst til at være sammen. Mennesker har brug for nærvær, samvær og sex sammen med sin partner. Derfor husk at prioritere hinanden, og prioriter at have både tid og energi til at bibeholde og forbedre jeres sexliv. Forbedringen af ens sexliv kan gøres på tusindvis af måder, og der er ikke noget ”rigtigt” og ”forkert” svar. Dog er det altid gennemgående, at når man skal forbedre sit sexliv, så kræver det energi, tid og passion fra hinanden. Derfor er det noget man skal have fokus på, og ikke altid ”køre” det i gennem som noget der bare skal overstås, fordi det er stort set det samme som ikke at have sex. Da man helt mister den emotionelle forbindelse der gør det specielt for jer at være sammen med hinanden. For at et forhold fungerer, kræver det at begge parter giver meget af sig selv og sin energi, for at forholdet kommer op i en højere enhed og man er lykkelig sammen.

Få et kæledyr

Hvis I har været sammen i længere tid og i gerne vil tage jeres forhold til det næste skridt, men ikke er helt klar til at stifte familie. Så er et kæledyr en rigtig god mulighed, om end det er en hund, kat eller noget tredje. Dele et kæledyr medfører et stort fælles ansvar, derfor kommer i også til at lære meget mere om hinanden ved at skulle deles om sådan et ansvar. Hvem vil gå tur med hunden, hvem vil stå for at købe hundemad osv. Man kommer dermed endnu tættere på hinanden, og lærer hinandens styrker og svagheder bedre at kende. Det forbereder en på de næste skridt i ens forhold.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere