Find kærligheden på din næste rejse

Udgivet 06.01.2022 | Senest redigeret 13.01.2022 | Artiklen indeholder ads

Rejser skaber ikke blot fantastiske minder, men udvider også ens horisont overfor andre kulturer og mennesker. Mange kan nikke genkendende til, at man på rejser gennem livet har mødt personer som har gjort mere eller mindre større indtryk på en. Nogle gange har folk sågar fundet drømmekæresten undervejs. En kærlighed der kan komme helt uventet eller som følge af nogle fantastiske oplevelser sammen.

Backpackrejsen

Det fantastiske ved backpackrejser er, at der er mange muligheder for at komme mange steder hen, men også for at rejse sammen med andre personer. Dette kan eksempelvis være gennem grupperejser, hvor man får et specielt forhold til mange af dem man er afsted med. Man er sammen gennem længere tid, og kommer til at dele mange mindeværdige oplevelser sammen. At dele så mange øjeblikke man sammen kan kigge tilbage på, skaber et specielt bånd mellem de deltagende. Du vil på backpackrejsen være i selskab med de andre nærmest konstant. Dette gør at man kommer tæt på hinanden, lærer hinanden godt at kende, ser folk fra de fleste sider og får et personligt forhold til folk der var fremmede i starten.

Nogle bliver tættere end andre, mange opnår gode langvarige venskaber, mens andre får et andet forhold til hinanden og muligvis møder drømmekæresten. Kærligheden ses ofte på disse rejser, da man i forvejen deler samme interesser omkring rejsen, men også får gode og sjove minder sammen undervejs. Den rygsæk du havde med til en start, ender altså ikke blot med at blive fyldt med ting, men også minder og du risikerer altså at hive kærligheden med hjem i rygsækken også.

Outdoorturen

Hjemme i Danmark har vi også en skøn natur. Kærligheden til den danske natur er på ny opblomstret under corona nedlukningerne. Flere og flere har fået forøget interesse for outdoor livet, og mange har fået et nyt forhold til naturen, som under nedlukningen har betydet mere for mange. Dette har skabt innovative måder at møde nye mennesker på i naturen. Mange har investeret i outdoor grej, så man kan tage rundt i den danske natur og opholde sig. Du kender måske en ven som har købt sig et nyt telt eller sågar et lille stormkøkken til at lave mad udenfor.

Danmark byder endvidere på mange gode faciliteter med gode vandreruter, shelterpladser, skove, teltpladser og udkigspunkter. Dette gør det ideelt for mange at tage ud og opleve naturen med andre. Den fornyede kærlighed til naturen gør også, at mange tager på date rundt i det danske land. En god, sjov og oplevelsesrig idé til en date kunne derfor være, at tage hinanden med ud på en outdoor tur. Her vil i få masser af tid til at snakke, komme tættere på hinanden og se hinanden fra nogle andre sider, end hvis i blot mødtes på en café.

 

 

 

Bliv klar til din næste backpackrejse eller outdoortur

Før du tager afsted på din næste rejse eller tur i naturen er der et par ting, der er rart at have styr på. Det første kan være din rygsæk. Denne er vigtig, da du skal have en del oppakning med. Vælg derfor en rygsæk som sidder komfortabelt på din ryg, og som har de rette litermål.

På en backpackrejse vil du ofte være afsted over længere tid. Derfor skal du have plads til mere oppakning og herved en rygsæk i større litermål. Her anbefales der en rygsæk med en kapacitet på 50-70 liter. Dette er i mange sammenhænge også betegnet som en vandrerygsæk.

Er man derimod mere til outdoor livet, og vælger at tage på en dagstur med en date er en mindre rygsæk rigeligt. Her anbefales der en rygsæk eller daypack som har litermål på 10-40 liter. Her vil man have plads til de mest nødvendige ting og diverse ekstra grej. Daypacks bruges ofte til daglige treks, samt om sommeren hvor oppakningen er mindre. Tager man på en outdoor tur over flere dage, hvor man skal have mere tøj og grej med, anbefaler vi at købe en større backpack.

Skal i overnatte i naturen vil det ofte være nødvendigt med et telt, medmindre i vil overnatte i shelter. I begge tilfælde kan i risikere, at der er steder man skal booke plads. Vær derfor opmærksom på dette inden turen går afsted. Skal du købe et telt, så kig først og fremmest efter en der kan modstå det vejr i skal ud i. Hav også størrelsen i tankerne i forhold til komfort og opbevaring af ting. De fleste steder vil der være bålpladser, hvor man kan lave mad. Hvis det ikke er tilfældet, eller i overnatter et mere tilfældigt sted, vil det være en god idé at have et stormkøkken med. Her kan du få mange smarte outdoor køkkensæt, som er let at håndtere og have med på farten.

 

Hvad skal jeg vælge?

Både det at være på backpackrejse og outdoortur har hver sin charme. Valg mellem disse to afhænger selvfølgelig af tid og lyst. Hvis ikke man har mod på de lange backpackrejser eller store outdoorture, kan man sagtens starte i det små. Tag på dagsture i det danske land eller meld dig på kortere rejser. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, så længe det fungerer for dig.

Uanset om turen går ud i den store verden eller rundt i den danske natur. Om du er afsted i flere måneder eller en dagstur, vil du på backpackerlife kunne få de ting, som du får brug for på din rejse. Vi håber at du får en god oplevelse, uanset varighed og destination. God fornøjelse med at få nye bekendtskaber og forhold, og hvem ved, måske møde drømmekæresten.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere