Find den perfekte gave til kæresten

Udgivet 23.02.2022 | Senest redigeret 24.02.2022 | Artiklen indeholder ads

Glemte du Valentines Day? Eller synes du bare, det er vigtigere at forkæle sin kæreste resten af året? For måske vil det betyde endnu mere for din bedre halvdel at få en kærlig gave “bare fordi”. Men det kan være svært at finde personlige gaver til ham, du holder af. Der er sådan set ikke nogle rigtige eller forkerte kærestegaver, for det allervigtigste er, at der er lagt tanker og følelser bag gaven.

 

Personlige gaver til hende er typisk et smykke, en buket blomster eller en æske chokolade, men du kan også give hende noget, du ved, hun mangler – så hør efter, hvis hun nævner noget. Hvis du synes, smykker er en lidt for kliché kærestegave (husk dog, der er en grund til, det er en populær gaveidé), kan du give hende noget til hjemmet, som hun kan kigge på hver dag og forhåbentligt tænke på dig.

Hvad skal jeg vælge?

En god start kan være at kigge på din kærestes interesser, hvad han/hun kan lide eller synes er sjovt og minder I har sammen – på den måde er det lettere at finde en gave, din kæreste ved, der er udvalgt specielt. Det er ikke nødvendigvis en god idé at se på, hvad andre giver deres kæreste; det er meget mere intimt og personligt, at du selv har gjort dig nogle tanker om, hvad der ville gøre netop din kæreste glad.

 

Har du ødelagt noget, der var din kærestes, kan det være en venlig gestus at købe en erstatning. Mangler kæresten en helt speciel kniv for at gøre sættet komplet eller måske en sjælden figur i sin samling, viser det enorm interesse og kærlighed, hvis du skaffer netop det. Muligvis vil udenforstående ikke forstå, hvorfor det er en kærlighedsgave – men hvis både du og din kæreste ved, den er givet med hjertet, er andres opfattelse ligegyldig.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere