Få et bedre look med nye briller og scor din kommende kæreste

Briller er superattraktive! Ja, du læste rigtigt! Kvinder elsker fyre med briller. De dage er forbi, hvor det at bære briller var forbundet med at være “usmart”.

Udgivet 07.01.2022 | Senest redigeret 05.01.2022 | Artiklen indeholder ads

Hvis du er en mand, der er bange for at bære briller, fordi du antager, at det smukke køn måske ikke kan lide dig! Så tænk dig om igen…

Tag dit yndlingspar på, for hvis du bærer briller, vil det kun øge din tiltrækningskvotient.

Det samme gælder i den anden retning, for briller får også kvinder til at se mere attraktive ud.

Her er der en række grunde til, at mænd med briller ser lækre ud, og det samme med kvinder!

1. Langsynet, bogstaveligt talt

De fleste mænd med briller fremstår som mennesker, der har mål og er klar til at gøre, hvad der skal til for at nå dem. På samme måde opfattes en mand med briller af kvinder som en person, de kan planlægge et langsigtet forhold med. Hvem ved, en mand med briller kan vise sig at være en ideel livspartner. Fingrene krydses!

2. Ser intellektuel ud

Intelligens er en egenskab, som mange kvinder har svært ved at modstå. En mand med briller har en intellektuel atmosfære omkring sig. Han kommer til at fremstå som en person, der er belæst, praktisk og professionel. Uanset om det er tykke nørdebriller eller lette, randløse briller, får de mænd til at se kloge og intelligente ud!

3. Passioneret mand

De fleste kvinder vil gerne date en klodset Clark Kent med nørdebriller, der i hemmelighed vil forvandle sig til en supermand for at redde vores verden. En passioneret superhelt i briller er alt, hvad vi har brug for, for at gøre en lykkelig!

4. Forældre forguder ham

De fleste fyre med briller fremstår som pålidelige, ansvarlige og selvhjulpne personer, der kan forsørge sig selv. De er dem med stabile karrierer og er indbegrebet af “ægteskabsmaterialet”. Uden tvivl vil din venindes mor og far blive mere end glade, hvis hun tager dig med hjem til en introduktion. Tag dine briller på, og imponer dem med din charme!

5. Modnet personlighed

En mand med briller er ikke en flagrende social sommerfugl. Han er intelligent og vil ikke lade ord flyde uovervejet ud. Han er besindig og vil hellere holde sig stille end at udtale noget, der slet ikke giver mening. Moden opførsel er sådan et sexet træk ved mænd med briller.

6. Selvsikker disposition

Hvis en mand bærer briller, betyder det, at han ikke lægger unødig vægt på, hvordan han ser ud. Han ved, at briller er et “nødvendigt onde”, og han er ikke bange for at vise dem frem. Der er ingen underliggende usikkerhed eller selvbevidsthed fra hans side. I en verden, hvor folk skjuler deres virkelige personlighed, fremstår en mand med briller som en person, der er selvsikker, ærlig og tilpas i sin egen hud.

7. Troværdig

Der er noget ved deres personlighed, der helt igennem skriger ‘pålidelig’. Mænd med briller kan være vores bedste venner, filosoffer og vejledere. De vil helt sikkert være en ‘ridder i skinnende rustning’, når man havner i problemer. De kan være ens berømte venner kl. 3 om natten!

8. Seriøst forelsket

De fleste spillere vil ikke bære briller, og på samme måde vil de fleste mænd med briller ikke være spillere. Selv om dette ikke er en tommelfingerregel, er mange mænd med briller på udkig efter tilfredsstillende langvarige lidenskabelige forhold. Hvis de dater en kvinde, ser de hende sandsynligvis som en fremtidig partner og ikke bare som en affære!

Grunde til at kvinder ser mere attraktive ud med briller

Kan du huske, hvordan de skifter en pige fra briller til kontaktlinser i film, når de ønsker at få hende til at se kønnere eller mere sexet ud, og når fyren endelig bliver forelsket, fortæller han hende, at han bedre kunne lide hende med briller på.  Så enkelt er det. Du behøver ikke at tage dem af i første omgang.

1. Studerende, klogt udseende

At sige, at piger med briller er mere hjernedøde giver lige så meget mening som at sige, at fyre med overskæg er mere klamme. Men på en eller anden måde virker en kvinde med et par briller faktisk som den studievillige type. En, der har meget vigtigere ting i hovedet end, hvad hun skal have på til sin næste date, og en, som du kan tale om en masse ting med.

2. Rar, reserveret type

Du ser en pige, og du tænker på at lægge an på hende. Så lægger du mærke til hendes briller, og du tænker igen over, hvad du var ved at gøre. Ja, det er sandt. Piger med briller har det der rare, reserverede blik, der siger: “Du kan bruge resten af dit liv på at prøve, men jeg falder ikke for dig, din idiot.” Og det, at de er urørlige og uopnåelige, gør dem så meget mere attraktive.

3. Omfavner fuldt ud, hvem de virkelig er

En ting, man kan sige med sikkerhed om en kvinde med briller, er, at hun er ligeglad med, hvad folk synes om hendes udseende. Hvis hun virkelig er en nørd, er hun desuden en, der fuldt ud omfavner sin nørdede side. For dem, der er interesserede, er der en fed udtalelse her: “Accepter mig som jeg er, eller prøv et andet sted!”

De dage, hvor briller blev betragtet som noget, man skulle skamme sig over, er for længst forbi, så find dine blue light glasses og gå ud og scor!

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten