Er han vild med mig?

Er han forelsket i mig? Er han vild med mig? Hvordan finder jeg ud af, hvad han tænker? Er det kun mig der mærker, at der er noget mellem os?

Udgivet 04.01.2021 | Senest redigeret 19.01.2021 |

Spekulerer du over disse spørgsmål, og har du udset dig en fyr, som du ikke ved hvad føler og tænker?

Bare rolig vi hjælper dig på vej og giver dig tips til, hvordan du kan få afklaring på, om han også er vild med dig.

Det kan næsten være ubærligt at have følelser eller interesse i en fyr, når man ikke ved, hvad han tænker og mener om dig. Derfor kan der hurtigt gå mange timer med at spekulere på, hvad relationen kan ende ud i.

Det kan nemlig være svært helt at finde ud af, og måske bruger du mange af døgnets vågne timer og meget energi på at spørge dig selv, ‘er han forelsket i mig?’.

Her på siden har vi samlet lidt inspiration til, hvordan du kan blive klogere på, om spørgsmålene, så du en gang for alle kan finde ud af, om du skal komme videre, eller om du skal give det et forsøg med ham, du har i tankerne.

Tager han kontakt til dig

Et ret sikkert tegn på, om han er vild med dig, er, om han viser interesse i at have kontakt med dig. Prøv at lægge mærke til, om han tager kontakt til dig, eller om kontakten mest kommer fra din side. 

Svarer han på dine beskeder, eller efterlader han ofte dine beskeder på set? Indleder han nogle gange en samtale med dig, eller er det altid dig der kontakter ham først?

Tager han initiativ til at lave ting sammen og ses, eller er det altid dig, der er initiativtageren, når I bruger tid sammen?

Hvis en fyr er interesseret i dig, vil han altid have tid, overskud og lyst til at svare dig. Måske ikke prompte, men han skal nok svare.

Hvis han igen og igen undskylder sine manglende svar med, at han har haft travlt, ikke havde strøm på sin telefon, var sammen med sine venner eller glemte det, er han med stor sandsynlighed ikke interesseret i dig.

Hvis det altid er dig og aldrig ham der starter en samtale, er han nok heller ikke interesseret i dig.

Hvis en fyr vitterligt er vild med dig, så vil han have lige så svært ved at lade være med at kontakte dig, som du har ved at lade være med at kontakte ham. 

Hvornår viser han interessen

Læg også mærke til, hvornår han viser interesse i dig.

Kan han for eksempel godt svare på beskeder fredag og lørdag aften, når der måske er optakt til mere intime stunder men ikke ugens øvrige dage, er det måske nok et tegn på, at han ikke helt så interesseret i dig, at han ønsker, at I skal have en mere dybdegående relation.

Har han også tendens til at vise mindre interesse i dig, når der er andre piger omkring, eller når han er i byen, hvor der er andre muligheder og tilbud, er han med stor sandsynlighed heller ikke interesseret i dig.

Er han derimod god til at vise sin interesse i dig alle dage, og står han også ved, at han er interesseret i dig, når I er ude offentligt, eller hvis der er andre piger omkring ham, er det nok meget sandsynligt, at han har interesse i dig.

Hvis han vælger andre piger fra til fordel for dig, kan du næsten være sikker på, at han er meget interesseret i dig.

En god tommelfingerregel er, at en fyr der er vild med dig, ikke afholder sig fra at vise det på den ene eller anden måde.

Fyre spiller som regel ikke kostbare og har ikke gang i psykologiske spil, hvor han gør ét men mener noget andet. En fyr mener meget ofte det, han gør, og derfor kan du læse meget i hans handlinger, og det han direkte siger.

Spørg ham 

Det mest oplagte, du kan gøre, er selvfølgelig at spørge ham direkte. Hvis du spørger ham direkte, får du hurtigt afklaret, hvor I står.


 

 

 

 

 

 

Det betyder også, at du kan ende ud med en afvisning, og dette er selvfølgelig ikke rart.

Med en afvisning ved du dog, at du skal bruge din energi på at komme videre frem for at spekulere i, om han er interesseret i dig, og derfor kan en afvisning også være en god ting, selvom den ikke er rar og også gør ondt. 

Sørg for at spørge ham, når I begge to er ædru, og når I er alene eller i hvert fald kan snakke mere privat.

Lad være med at spørge ham, når enten du eller han er fuld, og lad også være med at spørge ham, hvis du er sur eller der er dårlig stemning mellem jer.

Det kan kræve mod at turde spørge direkte, hvad ham man er interesseret i synes om dig, og det vil måske kræve lidt tilløb.

Sørg for at forberede dig godt. Hvad vil du gerne sige, og hvad er dit hovedbudskab til ham? Når du har afklaret, hvad du vil sige, kan du kaste dig ud i det, og så må det gå, som det går.

Faglig godkendt af datingekspert