Den første duft af kærlighed

Kender du den følelse, når du skal på din første og vigtige date? Du stresser rundt med lidt sommerfugle i maven, ventetiden kan give en følelse af at man venter for evigt. Men hvem ved, måske er ham eller hende, the One and Only, så er det bestemt ventetiden værd.

Udgivet 11.01.2022 | Senest redigeret 11.01.2022 |

Du ser dig selv i spejlet, du skifter måske tøj flere gange, håret skal sættes perfekt og dufte dejligt, det skal du i hvert fald også. Det er ikke rart at komme afsted, og så opdage, at man har glemt noget af det vigtigste, nemlig at tage en dejlig frisk parfume på. Om parfumen så hører under dyr eller billig parfume, er underordnet, bare man har en fornemmelse af, at man emmer af velduftende overskud.

For meget og for kraftig parfume, kan virke voldsomt på nogle, så alt med måde, men en strejf af, at man gerne vil lægges mærke til, det er blot et lækkert plus. Det er ret ubehageligt at være på date med en, som viser sig, ikke bruger produkter til kroppen, så man måske ligefrem stinker af sved. Det kan nemt tage alt ens fokus, fra ens samtale.

Parforholdet kører på skinner

Når I så er færdige med alt introen til selve forholdet, men nu er blevet rigtige kærester, så kører hverdagen som ofte bare derud af. Nogle gange kan man faktisk have den følelse, at dagene forsvinder hurtigere end de er startet, fordi man bare er forelsket og alt er lyserødt. Men i nogle forhold hænder det, at man desværre går hen og glemmer hinanden eller sig selv lidt.

Enten er det blevet for meget hverdag, for det bliver det i alle forhold, men der er forskel på hvordan man kan udfordre eller nuancerer sin kærlighed. Det er ikke rart, når man når til et punkt, hvor alle dage bliver ens, og man måske glemmer alt det sjove, alt det dejlige man forelskede sig i.

Så selvom man har været kærester i mange år, er blevet forlovet eller gift i mellemtiden, så skal man aldrig glemme at shine. Selvom man har været sammen i flere år, skal man stadigvæk huske at gå på date med hinanden, vi skal fortsætte med at gøre noget ud af os selv, tage parfume på og sætte vores hår. Ligeledes på en dødssyg onsdag. Det er vigtigt, at vi fortsat plejer vores forhold bevares, men i ligeså stor grad, også os selv.

Hvis vi ønsker at blive lagt mærke til, anerkendt, rost eller elsket hele livet igennem, så det vigtigt at vi ikke glemmer os selv. Når vi passer på os selv, er det bl.a. med til, at tilfører vores liv mere liv. Vi mennesker former os, og lærer nyt fra start til slut. Vi har hver vores karakter og personlighed, og måde at udtrykke os selv på, og ligeledes kan vi udtrykke os igennem en dejlig duft af parfume. Parfumens noter hænger i luften, og efterlader skønne sensuelle toner.

Ligeledes, når man påfører sig en bestemt parfume, bringer det ofte minder frem, om en bestemt person. Det er det, som bl.a. gør at parfumer bliver personlige. Når man passere et andet menneske, som har påført sig samme duft, vil den minde dig om vedkommende som du kender, og dette gælder både de dyre og billige parfumer.

Hvor finder jeg så drømmekæresten?

Der er mange måder at finde the one and only på. Om det er på de sociale medier, en blind date eller et tilfældigt sted i byen, er egentlig sagen uvedkommende, det er bare vigtigt at have sig selv med. Når du er på jagt efter drømmepartneren i dit liv, er det måske vigtigt at have for øje, at det ikke altid kommer når man søger. Hvis man ikke går med skyklapper på, kan drømmekæresten måske være indenfor nær rækkevidde.

Hvis man nogle gange, tilgår verdenen med et åbent sind, kan det være du møder ham eller hende under en indkøbstur. Det kan være en simpel øjenkontakt der fører til et smil, videre til en small talk, og herfra kører det måske hele lidt af sig selv. Måske er det skæbne der vil, at den person du møder lige netop der, hvor du står i dit liv, ender med at blive din drømmekæreste. For andre kan en sød sommerflirt eller dejlige forårsfornemmelser ende ud i, at du finder sit livs udkårende.

En drømmekæreste er for de fleste en person som de nødigt vil undvære i deres liv, en person som dufter dejligt, giver en smil på læben, varme i kroppen og dermed sommerfugle i maven. En dejlig personlighed, som måske både er givende og modtagelig. En fin balance imellem at være seriøs og følsom, og en som man bare har lyst til at være i selskab med hele tiden. En kæreste som bare besidder alt det man har gået og ventet på og længtes efter, som man måske ikke troede var muligt at finde.

Det kan virke både overvældende og stort på en og samme gang, når man opdager, at alle ens drømme og ønsker kan gå i opfyldelse. Hvilket så efterlader en masse nye spørgsmål, hvorfor man er så heldig lige at finde ham / hende, hvad har jeg gjort særligt og hvordan bærer jeg mig bedst ad, med at beholde vedkommende i mit liv.

Det kan være her, forholdet også går i stykker for nogle, når man begynder at tænke, tvivle og ikke have troen på at man er god nok. Her kan man gå hen og glemme sig selv, fordi man gør alt for at behage din partner, og går måske lidt for meget på kompromis med egne ønsker og behov, så ens partner ikke bliver utilfreds. Så kan man spørge sig selv, om det virkelig er drømmekæresten man har fat i, eller om det er illusionen af at sige man har fundet en.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere