De 10 bedste gaver til valentinsdag

Udgivet 02.12.2022 | Senest redigeret 01.12.2022 | Artiklen indeholder ads

Årets mest romantiske dag er eftersigende valentinsdag, men den bliver kun romantisk hvis du gør noget for at gøre den romantisk. En af de ting du skal gøre for at skabe romantik på valentinsdag er give en gave til din kæreste, for så bliver du nemlig drømmekæresten.

 

I denne artikel kommer jeg med 10 gaveideer til kæresten på valentinsdag og du kan helt sikkert bruge et af de mange tips jeg kommer med eller bruge dem til at lade dig inspirere af og finder på gaver ud fra dem jeg har foreslået herunder. Nu til de 10 bedste gaver på valentinsdag.

Blomsterbuket

Du går aldrig galt i byen med en klassisk blomsterbuket. Nogle foretrækker den pompøse buket af roser, mens andre langt bedre kan lide andre blomster som tulipaner, liljer eller blandede blomsterbuketter. Du kan også lige læse med herunder, hvor jeg foreslår de såkaldte evighedsbuketter som valentinsdagsgave.

Evighedsblomster

Tørrede blomster og evighedsblomster er blevet super moderne, fordi du på den måde kan give en buket blomster der holder meget længere end normalt. Det taler ind i tidens trend med at forbruge mere bæredygtigt og vil derfor også vække begejstring hos modtageren af gaven.

Aktive oplevelser

En ting der styrker parforhold og skaber noget mere sammenhold, er at foretage nogle aktive ting sammen. Det kunne være professionel klatring i en klatrepark, besøg en trampolinpark og giv den fysisk gas sammen el. tag på museum hvor der er masser at snakke om og diskutere. Gør noget sammen der vil være mindeværdigt.

Spaophold

Et besøg på et kur- el. spahotel er heller aldrig en dårlig idé. Her kan i, i hvert fald lave noget super romantisk sammen, nyde en middag sammen og slappe af i de mange spaområder og på værelset med luksussenge sammen. Gode eksempler på spaophold kunne være Ystad Saltsjöbad der er meget populært el. Kurhotel Skodsborg her i Danmark.

Dinner date

En anden klassiker er en date med middag på en lækker restaurant eller god take away mad i hjemmet. Begge dele kan være super lækkert, man kan eksempelvis få leveret mad fra Sticks’n’Sushi, Meyers og Madklubben, som levere mad i høj kvalitet. Det er trods alt også kun valentinsdag, så gem det helt store restaurantbesøg på en Michelin restaurant til en rund fødselsdag el. når i skal fejre jeres årsdag/bryllupsdag.

Parmassage

Massage falder i god jord hos de fleste, fordi de fleste trænger til at få banket musklerne igennem en gang imellem og løsnet lidt op i kroppen. En mulighed til en valentinsdag gave er derfor parmassage hvor i begge får slappet max. af og får alle spændinger og ømme punkter ud af kroppen, bagefter kan i så gå ud at spise sammen el. spise derhjemme og hygge med en film.

Smykker

Smykker er for det meste forbundet med romantiske gaver og er derfor oplagte at give på valentinsdag. Du ved bedst hvad din kæreste vil synes om af smykker og kan derfor bedst vurdere hvad der vil være godt at købe. Eksempler på populære smykker til valentinsdag er halskæder med el. uden vedhæng, vedhæng til eksisterende halskæder og armbånd el. en ring.

Et digt

Find din indre romantiske side frem og skriv et digt. Det behøver ikke være et lyrisk vidunder, men det vigtige er at det kommer fra hjertet. Hvis du ikke er den store digter, så kan du nemt får et digt til at lyde bedre ved at bruge rim i digtet, du kan lade dig inspirere i denne rimordbog: https://hvad-rimer-paa.dk/ hvor du kan slå alverdens rimord op for at find et godt rim til dit digt. Har du musikalske evner skal du klart overveje at skrive en sang i stedet for et digt.

En personlig plakat

Du kan også forevige et romantisk øjeblik i har haft med en personlig plakat. Et godt sted at finde personlige plakater er hos Familieplakater.dk der blandt andet har stjernetegnsplakater og navneplakater af forskellig art. Især en stjernetegnsplakat er en af mine favoritter, da den viser præcis hvordan stjernehimlen så ud på et givent øjeblik og sted – mere romantisk og personligt bliver det vel ikke?

Hjemmelavet gave

Når nu vi er ved det personlige, så kan du også vælge at lave din gave selv. En hjemmelavet gave bliver altid meget personlig og du har lagt din kærlighed i den, så uanset hvor pænt og godt det bliver, så vil du altid have givet maximum effort. Der er mange hjemmelavet gaver du kan kaste dig ud i at lave:

  • Et kunstværk der illustrere jeres parforhold

  • En scrapbook om jeres tid sammen

  • En gavekurv med ting du ved din kæreste godt kan lide

Lad fantasien slippe løs og lav lige præcis den hjemmelavede gave du tænker at din kæreste vil blive allermest glad for. Du kan sikker også finde masser af inspiration til hjemmelavet gaver ved at søge videre på nettet el. tjekke Pinterest og Instagram.

 

Nu har du fået en masse inspiration til valentinsdag gaver og skal nu bare ud og finde gaven så den er klar til valentinsdag den 14. februar el. valentinsweekend. I sidste ende ved du bedst når der skal vælges en gave til din kæreste og derfor skal du også blot se denne liste som inspiration og vejledning til at finde på en god valentinsdagsgave, for jeg aner ikke hvad din kæreste godt kan lide og vil blive glad for. Held og lykke med at finde gaven og jeg håber i får en fantastisk valentinsdag.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere