Blind dating

Kunne du tænke dig at date en ny, uden at du har for høje forventninger og uden at alt er baseret på udseende frem for personlighed? Så er blind dating måske noget for dig.

Udgivet 27.07.2021 | Senest redigeret 30.07.2021 |

I denne artikel kommer vi omkring, hvad blind dating er og hvilke fordele der er ved denne type af dating.

Hvad er blind dating?

Blind dating er dating, uden at du ved noget om personen i forvejen. Du ved altså ikke, hvordan personen ser ud, hvad personen arbejder med eller andre ting.

Blind dating kan altså kun lade sig gøre med en person, som du aldrig har mødt før. Derfor kan det være en smule svært at finde en, der er klar på blind dating.

Du kan dog få venner eller familie til at introducere dig for en, som du kan date og på den måde starte blind dating.

Der findes også flere datingsider, hvor det er muligt at finde kærligheden gennem blind dating. Der kan være mange fordele i at vælge blind dating, hvilket vi kommer nærmere ind på nedenfor.

Slut med overfladisk dating og fordomme

Der kan som sagt være mange fordele ved at blind date. En stor fordel er, at du kan måde nogen, uden at der er pres på i forhold til udseende eller at der kun bliver fokuseret på, hvordan du eller din kommende date ser ud.

Ved dating går det alt for ofte kun op i, hvordan man ser ud, og det kan hurtigt blive meget overfladisk. Det er jo trods alt vigtigt, at jeres personligheder også passer sammen. Derfor kan blind dating være en god ide.

Her kan I ikke have forudindtagede fordomme om personens job, udseende eller lignende, fordi du ikke ved noget om personen i forvejen.

Det kan være et godt udgangspunkt. Så kan der måske komme mere fokus på selve personligheden til daten, fremfor, at du allerede inden daten har fået et indtryk af personen.

Læs også: 14 bedste sex dating hjemmesider

Alle kan prøve blind dating

En anden fordel er også, at blind dating er for alle. Det gælder bare om at blive sat op eller at finde en blind date online. Det er nemmere end du tror.

Blind dates kan samtidig også være en god ide for dig, der måske er lidt usikker på dit udseende, fordi der her i stedet er fokus på din personlighed.

Samtidig er det smart, hvis du bliver sat op af venner og familie, for så er du sikker på, at de i hvert fald synes om personen og vil anbefale ham eller hende til dig. Det kan kun være et godt tegn.

Så spørg dine venner og din familie, om de ikke har en i tankerne, der kunne passe godt til dig.

Læs også: 22 gratis dating hjemmesider

Du kan kun blive overrasket

Det gode ved blind dating er også, at du er sikker på at blive overrasket. Du ved ikke, hvem personen er eller hvad vedkommende laver til dagligt. Derfor ved du, at du bliver overrasket – enten positivt eller negativt.

Men det giver dig også god mulighed for at starte en samtale. Når I overhoved ikke kender hinanden, er der meget mere at tale om, end hvis I vidste lidt om hinanden i forvejen. Det er derfor en god ice breaker.

Uanset om du bliver positivt eller negativt overrasket, så er blind dating en god mulighed for at møde nye mennesker og prøve dine grænser af. Det er klart bedre end at sidde foran fjernsynet derhjemme.

Læs også: Bedste cougar dating hjemmesider

Og i mange tilfælde vil det være en hurtig og nem måde at date på. så behøver du ikke at gennemsøge hele internettet for den kvinde eller mand, der ser bedst ud, men blot tage chancen og springe ud i det.

Det kan give en helt særlig oplevelse, som du ikke kan få med almindelig dating. Så tag springet og prøv blind dating.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

5 tips til en succesfuld blind date