5 tips til at finde kærligheden i udlandet

Udgivet 01.02.2022 | Senest redigeret 23.02.2022 | Artiklen indeholder ads

Her får du gode råd til hvordan du kan hjælpe dig selv med at finde kærligheden under nye himmelstrøg.

Rejs helt alene

Det lyder måske lidt skræmmende, men det er faktisk en god måde at møde nye mennesker på. Hvis du rejser med en ven eller veninde vil du ofte opleve at I, uden at ville det, holder jer til jeres eget selskab. Det er langt nemmere at skabe kontakt til andre mennesker, hvis man ikke i forvejen er optaget af dem man er sammen med. Rejs alene, uden at forsøge at lægge skjul på at du er alene.

Rejs som del af en gruppe

Rejs som del af en gruppe af mennesker som du ikke kender i forvejen. Hvis du ikke er tryg ved at rejse ud i verden helt alene er en grupperejse en oplagt ide. Du har mulighed for at møde andre, både på selve rejsen og på destinationen. Det kan jo også tænkes at nogen i gruppen rejser ud i verden af samme årsag som dig.

Rejs i længere tid

Sæt tiden af til en længere rejse. Hvis du gerne vil finde den helt store kærlighed sker det nok ikke på en uge eller ti dage. Rejs ud i verden. Find et smukt sted og bliv der i lang tid. Der er ifølge e-visa.dk nu flere og flere lande som du kan rejse til. Tjek visumreglerne før du rejser.

En måned eller mere er nok ikke skudt helt forbi. Du bliver nødt til at sætte tiden af til det, hvis du vil finde kærligheden under fremmede himmelstrøg.

Vær åben og prøv nye ting

Lad være med at gemme dig på hotellet eller i swimmingpool-området. Tag med på ture også selv om de måske ikke lige fanger din interesse. Tag også på ture på egen hånd. Besøg museer, tag på shopping og gå på restaurant. Vær åben for nye oplevelser. Det kan godt være at du bliver nødt til at finde lidt mere mod frem, end du sædvanligvis behøver. Det handler om at åbne så mange døre som muligt. Måske dukker kærligheden op midt på den svedige vandretur, eller ude på havet på et dykkerkursus.

Rejs til steder, som er populære for din aldersgruppe

Undersøg de forskellige rejsemål grundigt inden rejsen. Hvis du er ung ville det nok være trist at havne et sted med pensionister og omvendt. Forskellige rejsemål, i hele verden, har det med at tiltrække helt bestemte aldersgrupper.

 

 

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere