5 steps til at date de rigtige

Udgivet 30.04.2022 | Senest redigeret 28.04.2022 | Artiklen indeholder ads

Er du nyligt single eller har du bare svært ved at finde den rigtige? Uanset hvilken én du er, så kan datingscenen være skræmmende og forvirrende, hvis det ikke er noget, man gør meget i. For at hjælpe dig på vej, er der her 5 steps, der vil gøre det nemmere for dig at finde den rigtige partner.

1. Find ud af hvem du er, og hvad du søger i en partner

Før du overhovedet begynder at date, bør du lære dig selv bedre at kende. Bliv komfortabel med at være alene, og lær dig selv og dine behov at kende, så vil det være meget lettere at sortere og vælge de rigtige partnere, som kan give dig det, du søger.

2. Opret dig på sociale medier og datingsider

Når du har fundet ud af, hvad du vil have fra en partner, kan du dernæst begynde at oprette dig på datingsider, og også gerne sociale medier.

Datingsider er bare den mest komfortable måde at finde kærligheden i dit liv på, og ved at benytte sociale medier, kan du nemmere give en potentiel partner et indblik i, hvem du er, og hvordan de kan passe ind i dit liv.

3. Snak med mange, men date med omhu

På datingsider bør du snakke med mange forskellige mennesker, men det er bestemt ikke alle du skal gå ud med.

Lyt til din mavefornemmelse, og hvis der er den mindste smule usikkerhed eller frygt, så betyder det nok, at det ikke skal være jer to.

4. Find på en sjov date, som kan sætte en samtale i gang

Daten er altid den mest nervepirrende del, men en god måde at lette stemningen på, er ved at planlægge en sjov første date.

Lav noget, som giver anledning til at snakke sammen, så i hurtigt kan finde ud af om i virkelig er interesseret i hinanden.

5. Lyt til det de siger og hør ikke det, som du gerne vil høre

I forbindelse med daten, er det vigtigt, at du virkelig lytter til det de siger. Vi mennesker har en tendens til at høre, hvad vi gerne vil høre, fremfor faktisk at høre, hvad der bliver sagt.

Hvis personen du er på date med fx siger “Jeg leder ikke efter noget seriøst”, så tag dem for ordet og husk, at der sikkert er en anden, som bare ikke kan vente med at komme i et fast forhold med en som dig.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere