5 søde apps til dig og din kæreste

Udgivet 05.01.2016 | Senest redigeret 19.01.2021 |

Din telefon er en risikofaktor i forholdet, for hvis du bruger den for meget bliver din kæreste træt af dig. Men telefonen kan med de rigtige apps også hjælpe dig til et bedre forhold sammen med din bedre halvdel ved at stille rammer op for jer.

Kindu

kindu-app

Vi starter med Kindu. Kindu som app fungerer især godt som icebreaker. Du bliver stillet en masse spørgsmål om alt fra følelser til sexpositioner. Du kan så sige ja, nej eller måske til udsagnene. Din kæreste gør det samme. I bliver herefter vist de ting, I er enige om – og så har I lige pludseligt et udgangspunkt til næste gang I går i seng. Det er en af de frækkere apps, men en sjov en af slagsen!

Couplete

I den sødere ende finder vi Couplete. Du kan skrive og sende private billeder til din kæreste, lave en historie over jeres forhold og synkronisere kalendere til ting I skal lave sammen. Hvad der gør app’en mere spændende end andre er muligheden for at lave en ”wishlist” – en liste over ting du gerne vil lave og opleve sammen med din kæreste, fx at spise på en given restaurant eller rejse et bestemt sted hen i verden. Fin funktion og din kæreste kan hele tiden se din ønskeliste.

You & Me

youmeapp

You & Me er en simpel, men velfungerende privat besked- og billedeapp. Du kan også sende lydbeskeder og der er filtre indbygget til de billeder du tager og sender ligesom du kender fra Instagram.

Loving – Couple Essential

Loving giver dig de samme muligheder for at sende beskeder og billeder som apps nævnt herover, men så kan den lige et par ting mere. Som mand bliver du glad for at høre, at app’en markerer hvornår din kæreste er ’utilgængelig’ – denne ene uge, hvor der ingen sjov er, du ved – og app’en kan også holde øje med om I er tæt på hinanden.

BroApp

Den måske værste app du kan bruge – bare lige for at have lidt modpol her på listen – er BroApp. App’en sender automatiske søde beskeder til din kæreste på tilfældige tidspunkter. Du kan indstille den til at sende en sød besked om morgenen et par gange om måneden. Sende automatiske svar afhængig af søgeord og så videre. Den er sjov og smart indtil din kæreste opdager, du bruger den, så det sker på eget ansvar..

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere