4 hurtige scoretips

Udgivet 07.03.2022 | Senest redigeret 09.03.2022 | Artiklen indeholder ads

Hvis du har svært ved at komme ud af din komfortzone, i forhold til at imponere personen du har et godt øje til, bør du læse med her. Her kommer vi nemlig med 4 gode råd til hvordan du håndterer netop dette.

 

#1 Bryd isen

Førstehåndsindtryk er altid vigtige og er ofte med til at afgøre, om en person kan lide dig eller ej.

 

Der er mange måder at tage kontakt til sin udkårne på. Om man ønsker, at det skal være et sjovt eller seriøst førstehåndsindtryk man udsender, bør man overveje sin fremgangsmåde.

 

Først og fremmest skal man tage hensyn til den person man henvender sig til – er personen en der elsker at grine og har en god sans for humor, er det oplagt at vælge den sjove fremgangsmåde. Ved man derimod, at personen man henvender sig til er den mere rolige eller seriøse type, bør man nok overveje at pakke banke-banke-på vittighederne sammen.

 

Det er uanset hvad altid vigtig at huske at være sig selv, og ikke prøve så hårdt at man udgiver sig for at være noget man ikke er.

 

#2 Opbyg selvtilliden

Mange har svært ved at komme ud af sin komfortzone og tage kontakt til fremmede. Det kan selvfølgelig skyldes mange forskellige faktorer, men oftest er det manglen på selvtillid der kommer i fokus.

Et gammelt men godt råd for at forøge sin selvtillid er træning. At sætte mål for sig selv og at opnå dem skridt for skridt, er generelt et suverænt råd. Fordi ligeså snart man sætter sig selv op til at udføre daglige mål og faktisk fuldender dem, oplever man hurtigt følelsen af succes.

 

At udfører de daglige mål gennem træning, er bare en fantastisk måde at gøre det på, da der medfølger mange side bonusser. Man styrker ikke bare kroppen men også sindet.

Men selvom man føler, at man er klar til fuldt ud at styrketræne sit sind, kan kroppen altså ikke altid følge med. Så det er vigtigt at afsætte tid til restitution. Skulle man have overanstrengt sin krop i denne proces, kan man heldigvis fremskynde og gøre restitutionsperioden mere behagelig. Det kan du gøre ved bl.a. brug af massageapparater som den elskede massagepistol.

 

Du kan dog også lige skrive det bag øret, at en massagepistol kan være det oplagte romantiske værktøj du længe har søgt. Det er i hvert fald en oplagt mulighed for dig og din date at komme til at røre ved hinanden, og give et sjovt alternativ til den almene form for massage, men hvor det stadig bliver intimt.

 

#3 Giv din date opmærksomhed

Endnu et råd til at imponere din date, er generelt bare at være opmærksom på dem. At give en anden person den opmærksomhed de fortjener, giver dem en fornemmelse af, at du interesserer dig for dem.

 

At være opmærksom på hvad din date interesserer sig for, kan nemlig give dig en rigtig stor fordel. Kender du til personens interesser, har du en oplagt mulighed for at videreudvikle jeres forhold.

Til jeres eventuelle næste date kan du være sikker på, at i kommer til at lave noget den anden har det godt og komfortabelt med.

 

Om din date elsker at skøjte, bage kager eller bare er fuldstændig ellevild med at skrælle kartofler – så kan du hurtigt bikse op med den helt perfekte date. Så husk at åbne ørene og vær opmærksom!

 

#4 Hvil i dig selv

Ordsproget “Vær dig selv, alle andre er optaget”, kan som udgangspunkt godt virke som et citat kun folkeskoleelever, der lige har opdaget ordsprogets eksistens, benytter sig af.

Men der er altså noget om snakken. Noget af det allervigtigste i verden er at være tro mod dig selv. For hvis man udgiver sig for at være en anden, bemærker andre det lynhurtigt. Det er desuden de færreste der finder det tiltrækkende, skal det lige huskes at bemærke.

 

At foregive at være noget man ikke er, bare for at imponere andre mennesker, er som at forsøge at cykle forlæns mens du holder håndbremsen inde – du gør det kun sværere for dig selv, og til sidst vil du ende med at falde.

Du kan ligeså godt slippe håndbremsen, og opdage hvor hurtigt du kommer til at drøne derudaf. Men husk at se dig for..

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere