11 ting du kan gøre på en date for at have det sjovt

Udgivet 05.04.2022 | Senest redigeret 06.04.2022 | Artiklen indeholder ads

Når du skal på date, er det vigtigt at finde ting der kan få jer til at have det sjovt. Der er mange muligheder, men vi har samlet 11 af de bedste her. Hvis du vil have en date der garanteret ikke bliver kedelig, så prøv nogle af disse tips!

1. Gå en tur i parken

I parken kan I se på skulpturer, gå en tur eller find et sted hvor I kan sidde og nyde udsigten. En gåtur er også en god måde at lære hinanden at kende på, samtidig med man får noget frisk luft. Hvis du har en hund så tag den med på din date i parken, da den kan være et godt samtaleemne.

2. Spil et brætspil

Hvis I er til et mere aktivt date, så kan I spille et spil. Det behøver ikke være et kompliceret spil, bare noget hvor I kan have det sjovt sammen. Spil der er gode til date kunne f.eks. være kalaha, backgammon eller poker. Der findes mange flere spil, så find det spil der passer bedst til jer.

3. Tag på museum eller i biograf

Museer og biografer kan også være gode date steder. I biografen kan I se en god film, og på museer kan I se udstillingen sammen. Det er et hyggeligt date sted, hvor I ikke behøver at lave noget. I mange tilfælde er museum at foretrække, da det er svært at lære hinanden, at kende i en biograf, da man helst skal være stille under filmen. Men biografen kan være en rigtig god 2 eller 3 gangs date, hvor i allerede har lært hinanden, at kende og bare vil på en date, hvor i skal slappe af og se en god film, i evt. kan snakke om bagefter.

4. Bliv forkælet med massage

Hvis I vil have en date, hvor der ikke er noget der skal laves, så kan I blive forkælet med en professionel massage. Massage er godt for både krop og sjæl, og det kan være dejligt at slappe af sammen og blive forkælet. Massage sætter gang i en række lykkehormoner, så det er virkelig et godt date alternativ.

5. Gå i Zoologisk Have

Zoologisk Have kan også være en god date ide. I kan se dyrene, gå på en tur eller finde et sted hvor I kan sidde og nyde udsigten. Der findes mange forskellige og spændende dyr i kan se, og snakke om på jeres date, så samtalen altid holdes igang uden det bliver kunstigt. Det er også et godt date sted, hvis I begge er til naturen og dyrene.

6. Lav mad sammen

Hvis I er begge to gode til at lave mad, så lav mad sammen. Det kan være en god date ide, da det vil give jer noget at tale om. I kan finde inspiration på nettet eller i en kogebog, og derefter snakke om jeres oplevelser under madlavningen. Det er også et hyggeligt date sted, hvor I kan spise sammen og nyde hinandens selskab.

7. Dans

Uanset om man er god til at danse eller ej, så kan dansen være en god date ide. I kan finde et dansegulv og danse til jeres yndlingsmusik, eller I kan lære nogle simple trin af hinanden. Det er altid rart at kunne give lidt af sig selv, og dansen er en god måde at gøre det på. Der findes også flere steder, hvor en danseinstruktør kan komme og give jer et par timer med dans.

8. Besøg en bar

Baren er altid et godt date sted, uanset om man er til at drikke alkohol eller ej. I kan finde en bar, hvor der spiller musik, og danse derfra. Det er også et godt date sted, hvis I vil have noget at spise. Der findes mange forskellige typer barer, så det er nemt at finde en, der passer til jer.

9. Dyrk motion sammen

Hvis I er to, der godt kan lide at dyrke motion sammen, så find et motionscenter og dyrk noget sport sammen. Det er en god date ide, da det vil give jer et godt energiniveau og rigtig mange gode minder. I kan finde et motionscenter, der tilbyder mange forskellige aktiviteter, så der er noget for alle. Det vil også give jer en chance for at lære hinanden bedre at kende, da I vil være sammen i lang tid. 

10. Kør en tur

Hvis I er to, der godt kan lide at køre i bil, så tag en tur. Det behøver ikke være langt, bare noget hvor I kan komme ud og se det gode vejr. Kør et sted, I ikke har været før, og nyd det gode samvær. I kan også tage på et road trip, hvor i køre lidt rundt i Danmark, og lære i hinanden at kende over en længere periode.

11. Se en film der hjemme

Hvis I er to, der godt kan lide at se film, så se en film hjemme. Det kan være en ny eller gammel film, men det er rart at slappe af der hjemme, hvor stemningen ikke er lige så formel, som i biografen og man kan snakke sammen under filmen, uden at andre bliver sure.

Vælg altid noget som i begge synes er sjovt

Når du skal på date, er det vigtigt, at du vælger noget, som I begge to vil have lyst til. Det kan være alt fra at se en film, til at tage i Zoologisk Have. Det vigtigste er, at daten er noget, I begge to har lyst til. På den måde vil date aktiviteten næsten altid være en succes.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere