11 tegn på at han er utro

Udgivet 12.04.2022 | Senest redigeret 18.04.2022 | Artiklen indeholder ads
  1. Han begynder pludselig at lægge mere vægt på sit udseende.

Måske er han begyndt at træne mere, eller han klæder sig pænere, når han går ud uden dig. Det kan være et tegn på, at han forsøger at imponere en anden. Men bare fordi han er begyndt at gå mere op i sit udseende betyder det ikke i sig selv at han er utro. Der kan være mange andre årsager til det.

  1. Han er mindre interesseret i sex.

Hvis din partner pludselig ikke virker så interesseret i sex, som han plejer at være, kan det være et tegn på, at han får sine behov dækket andre steder eller i hvert fald tænker på det.

Det er særlig mistænkelig hvis han meget pludselig holder op med at lægge op til sex, men også en langsom mistet interesse kan være udtryk for at han er på jagt efter noget nyt.

  1. Han bliver mere fjern og tilbagetrukket.

Han sidder ofte i sine egne tanker og svarer kortere og deler ikke så meget som før. Det kan være et tegn på han ikke vil tale over sig og at han har svært ved at huske hvilke historier og løgne han har fortalt dig.

Det kan også være udtryk for at han har dårlig samvittighed over noget og derfor holder igen, mens han prøver at finde ud af hvad han skal gøre, om han skal gå til bekendelse eller fortsætte med at holde det skjult.

  1. Han begynder at arbejde mere eller tage på flere forretningsrejser.

Du kender ham bedst, så hvis han pludselig begynder at bruge meget tid på arbejdet, hvor han aldrig tidligere har vist denne interesse, så er det måske noget at være opmærksom på.

Det samme med forretningsrejser, men her skal du passe på, for mange jobs kræver at man rejser efter dem og derfor kan det virke jaloux og hysterisk hvis man stiller spørgsmålstegn til disse rejser. De er jo nødvendige for hans job.

Men hvis han begynder at kvikke op og tale positivt om når han skal afsted eller hvis han ofte glemmer at ringe hjem, når han kommer frem, så kan det være et tegn på han mødes med nogen.

  1. Han begynder at bruge mere tid sammen med venner eller kolleger uden dig.

Hvis han begynder at hænge mere ud med venner, kan det være et uskyldigt tegn på, at han bare prøver at få lidt tid til at være sammen med sine venner. Men hvis det er noget nyt, og han aldrig rigtig har været den sociale type, så kan det være et tegn på, at han ikke ønsker at tilbringe så meget tid sammen med dig.

  1. Han begynder at opføre sig mistænkeligt omkring sin telefon eller computer.

Dette er en stor en. Hvis han plejede at lade sin telefon ligge og nu er begyndt at have den tæt på sig hele tiden, eller hvis han pludselig er blevet meget beskyttende overfor sin computer, kan det være et tegn på, at han er utro.

Han er måske også begyndt at logge ud af konti eller slette sin browserhistorik, så du ikke længere se, hvad han har lavet.

  1. Han er mere kritisk over for dig.

Han begynder måske at skændes med dig eller påpege dine fejl oftere. Det kan være et tegn på, at han forsøger at skabe afstand mellem jer, så han kan retfærdiggøre sine egne handlinger.

Måske anklager han ligefrem dig for at være utro? Denne form for opførsel kaldes projicering, hvor man anklager andre for at gøre det man selv gør. Det kan også være han gør dette for at undskylde utroskaben overfor sig selv. Så kan han skabe et offer narrativ om sig selv.

  1. Han begynder at tilbageholde og skjule oplysninger fra dig.

Han kan begynde at have hemmeligheder for dig eller nægte at dele vigtige oplysninger med dig. Det kan være et tegn på, at han ikke stoler på dig, eller at han skjuler noget for dig.

Vi har selvfølgelig alle samme ret til vores privatliv, men hvis det er noget nyt så er det mistænkelig.

  1. Han begynder at foretage pludselige ændringer i sine rutiner.

Hvis han pludselig begynder at gå ud oftere, eller hvis han begynder at blive ude senere end normalt, kan det være et tegn på, at han er utro.

Han kan også begynde at ændre sine daglige rutiner, f.eks. ved at tage en anden rute til arbejdet eller tage til nye steder i weekenden.

  1. Han begynder at vise mindre interesse for dig og jeres forhold.

Hvis han plejede at være interesseret i dit liv, og hvad der sker med dig, og nu virker han uinteresseret, kan det være et tegn på, at han er utro.

Han kan også begynde at trække sig tilbage fra fysisk kontakt, f.eks. ved ikke at ville kramme eller kysse dig.

Dette er blot nogle af de tegn på, at din mand måske er dig utro. Hvis du bemærker nogle af disse ting, er det vigtigt at stole på din mavefornemmelse og at tale med ham om det. Hvis han er utro, er det vigtigt, at du får hjælp og støtte til at håndtere situationen. Du kan begynde med at betro dig til en veninde eller et familiemedlem som du stoler på. Her er det vigtigt at vælge rigtigt, for det er ikke alle du kan stole på vil være neutrale, især ikke hvis de godt kan lide ham.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere