Vis dit smartwatch frem på en date: Hvad det virkelig kommunikerer.

Udgivet 03.02.2023 | Senest redigeret 24.01.2023 |

 

Hvis du er single og klar til at mingle, har du sikkert været på mere end et par dates på det sidste. Dating kan være sjovt og spændende, men det kan også være nervepirrende. Ting, du måske ikke tænker meget på i dit daglige liv, bliver pludselig et fokus, når du står i spejlet: “Ser denne skjorte godt ud på mig?” eller “Hvorfor gør mit hår den der ting bagpå?”. Du begynder måske også at spekulere og stille spørgsmål om din personlighed, f.eks. “Ved jeg noget om vin?” eller “Hvad nu hvis de virkelig interesserer sig for bøger? Jeg har ikke læst en bog siden gymnasiet!” Selv hvis du og din date har talt sammen på forhånd og lært hinanden at kende, inden I mødtes, vil nerverne sikkert sætte ind på den store dag. Det er ikke altid let at gøre det bedste indtryk på en første date, men en måde at gøre det på er ved at bære et smartwatch. Det lyder ret simpelt, ikke? Her er, hvad det at have et smartwatch kan kommunikere til din date, og hvordan du kan bruge det til din fordel.

 

Det er også vigtigt på en date at have en stilfuld og moderne smartwatch rem.

 

Du er interesseret i teknologi – At bære et smartwatch fortæller din date, at du er teknologisk kyndig og opdateret på de nyeste teknologiske trends. Det kommunikerer, at du har en interesse for teknologi, hvilket kan føre til nogle interessante samtaler om gadgets og dimser – hvem ved? Måske vil din date endda dele sin egen viden om teknologi med dig! Hvis du viser, at du er interesseret i teknologi og er opdateret på de nyeste trends, kan det også kommunikere til en anden person, at du er logisk anlagt, og at du er stolt af at være informeret. Om ikke andet kan det måske fortælle dem, at du er den slags person, der kan skifte en router eller slå den irriterende indstilling fra på dit helt nye tv.

 

Du vil altid være tilgængelig – Smartwatches hjælper os med at holde os i kontakt med vores venner og familie, uanset hvor vi er, eller hvad vi laver. Når du bærer et tyder på, at du altid vil være tilgængelig for kommunikation hele dagen – også når du ikke har din telefon i lommen eller er væk fra din telefon. I en tid, hvor vi mere eller mindre altid er online på en eller anden måde, er det også nemt at blive distraheret. Et smartwatch på dit håndled kan fortælle personen på den modsatte side af bordet, at uanset hvad: du vil være tilgængelig. Dette vil afspejle ekstra positivt på dig, især når næsten 80 % af voksne dating-folk klager over det moderne fænomen, der er kendt som “ghosting”. Det giver indtryk af, at du er pålidelig og troværdig – to kvaliteter, som helt sikkert vil imponere din date!

 

Du er måske interesseret i fitness – Det kan virke lidt overfladisk, men fitness er vigtigt for nogle mennesker. Uanset om det drejer sig om at gå lange ture i weekenden, deltage i et yogakursus en gang om ugen eller maratonløb – folk kan lide at være aktive og i bevægelse. Derudover tager de mennesker, der har fitness som hovedinteresse, det som regel ret seriøst, så det kan også være et samtaleemne under hele daten. Men ud over bare at træne er fitness et større, mere holistisk begreb. Selv hvis du ikke er interesseret i at bruge timer hver uge på løbebanen, er du måske interesseret i sund kost eller bare i at holde øje med din krops vitale værdier. Smartwatches er udstyret med fitness-trackingfunktioner, så de kan måle ting som puls, forbrændte kalorier, antal skridt osv. Hvis du bærer et tyder det på, at du måske er interesseret i fitness og i at passe på dig selv. Du behøver ikke nødvendigvis at være en ivrig løber eller en motionsløber; det er nok at være opmærksom på dit helbred for at kommunikere dette budskab.

 

Du har råd til et – Sidst men ikke mindst antyder det at bære et smartwatch, at du har de nødvendige økonomiske midler til at købe en sådan genstand. Et smartwatch koster ikke mange penge, men det er en investering, som man ikke skal tage let på. Selvfølgelig er penge ikke alt – men de siger noget om ens økonomiske status (selv om det kun er ubevidst). Selv om det måske ikke siger så meget om, hvor meget man tjener (og hvem vil egentlig gerne kommunikere det?), kan det snarere kommunikere, at man er i stand til at planlægge økonomisk og er den slags person, der betaler for kvalitet. Det er attraktive kvaliteter for enhver at have, uanset hvor man befinder sig i livet. Det kan også give indtryk af, at du har en stabil økonomi, hvilket bestemt er attraktivt for enhver potentiel partner!

 

Noget, som alle har råd til, er en billig, men holdbar urrem til dit smartwatch

 

Som vi har set her i dag, kan det at bære et smartwatch kommunikere alle mulige positive ting om, hvem vi er som mennesker – lige fra vores interesse for teknologi til vores dedikation til sundhed og velvære. Dette bør ikke komme som nogen overraskelse, da det, vi bærer, altid afslører noget om os selv. En t-shirt med et bandlogo vil lade nogen vide, hvilken slags musik du lytter til, og udendørs tøj vil lade nogen vide, at du er til vandreture og dyreliv. Vi er også mennesker, og det, vi ser, er lige så vigtigt som det, vi hører. Så næste gang du skal ud på en date – sørg for at bære dit yndlings-smartwatch; der er trods alt ikke noget galt med at vise sig frem en gang imellem!

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere