Anmeldelse af TheCasualLounge.dk

Går du og overvejer, om du skal oprette en profil på TheCasualLounge for at finde kærligheden, bliver du sandsynligvis slemt skuffet. TheCasualLounge emmer nemlig ikke ligefrem af troværdighed og gode anmeldelser på Trustpilot.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Faktisk kan noget tyde på, at TheCasualLounge er en falsk datingside. Så hvis du før har haft erfaringer med populære datingsider som Match.com, vil TheCasualLounge ikke kunne hamle op med hverken kundeoplevelsen eller de gode dates.

Falske profiler

Det giver sig selv, at det ikke bærer frugt at skrive med falske profiler på en datingside. Det får du ikke noget ud af, og det gør kun oplevelsen værre. Hvis du opretter en profil på TheCasualLounge, vil du sandsynligvis opdage, at de fleste profiler virker falske. Og de beskeder, du modtager, virker bizarre. Det giver i hvert fald ikke én lyst til at tage på date.

Nogle af profilbillederne virker troværdige, andre virker som om, at de er taget fra nettet. Dette gør blot oplevelsen endnu mere forvirrende. Når du bliver spammet med beskeder fra smukke kvinder i stakkevis, begynder du måske at tro, at profilerne er falske.

Dårlige anmeldelser på Trustpilot

Når en datingside scorer så dårlige anmeldelser på Trustpilot, at 97 % mener, at datingsiden er dårlig, er det nok noget, der får alarmklokkerne til at ringe hos de fleste. Dette kan næppe være et tilfælde.

 

De dårlige anmeldelser af TheCasualLounge lyder blandt andet på, at det er svindel, og at de bliver ved med at trække penge fra medlemmernes kort efter afmeldelsen af deres abonnement. Du kan altså komme til at stå i samme situation, hvis du opretter et abonnement hos dem.

Læs også: Anmeldelse af SingleBalticLady.dk

Besværligt at afmelde abonnement

Hvis du har oprettet et abonnement hos TheCasualLounge og så ønsker at afmelde, kommer du også her ud for komplikationer. Det er nemlig særdeles vanskeligt at afmelde sig.

Læs også: 14 bedste sexdating hjemmesider

Faktisk skal du sende en Fax om, at du ikke vil bruge TheCasualLounge mere. Det er besværligt, og du skal udfylde et stort dokument, der så skal underskrives og så videre.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Kontakt TheCasualLounge.dk her