Anmeldelse af SingleBalticLady.com

If you are single and are particularly interested in Baltic women from either Russia or Ukraine, it can be tempting to create a profile on dating sites like Single Baltic Lady.

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 15.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Er du single og er særligt interesseret i baltiske kvinder fra enten Rusland eller Ukraine, kan det være fristende at oprette en profil på datingsider som Single Baltic Lady. Der er masser af baltiske kvinder, som du kan chatte med og sende søde beskeder til. Men hvad så, hvis datingsiden er falsk, og du ikke vil møde en smuk, baltisk kvinde i sidste ende? Single Baltic Lady markedsfører sig på, at de har en stor database med rigtige og interesserede russiske og ukrainske kvinder. Om det så er tilfældet, vil vi komme nærmere ind på her.

Tvetydige anmeldelser på Trustpilot

Det siger måske sig selv, at hvis der dukker en advarsel fra Trustpilot op, når man undersøger en datingside derinde, er det ikke en datingside, man skal kigge nærmere på. Sådan en datingside er Single Baltic Lady.

På Trustpilot nævner de selv, at de hverken støtter eller bifalder Single Baltic Lady’s forretningsskikke – og at du skal være varsom, hvis du interagerer med datingsiden.

Dog stikker anmeldelserne af Single Baltic Lady i flere retninger på Trustpilot. 40 % anmelder Single Baltic Lady til at være ”Fremragende”, mens 47 % anmelder dem som ”Dårlig”. Her er det ikke til at vide, om de gode anmeldelser er falske, men noget kunne tyde på det.

Læs også: Anmeldelse af Flirt.dk

Gratis at blive medlem

Ønsker du at give Single Baltic Lady en chance på datingfronten, er det gratis at blive medlem hos dem. Dog skal du betale for at være medlem efterfølgende. Hos Single Baltic Lady gør de meget ud af at kommunikere, at der er fuld tilfredshedsgaranti. Er du ikke helt tilfreds med deres service, skal du blot sende dem en e-mail eller give dem et kald, så refunderer de dine penge.

Læs også: Find 11 best Elite Dating sites

Ifølge nogle af Trustpilot-anmeldelserne kan denne tilfredshedsgaranti dog godt tyde på ikke at blive overholdt. Derfor anbefaler vi dig at overveje det en ekstra gang, hvis du tror, at Single Baltic Lady kunne være datingsiden for dig.

Faglig godkendt af datingekspert