Scor drømmefyren med en flot BH

Udgivet 05.08.2022 | Senest redigeret 19.09.2022 | Artiklen indeholder ads

Dette indhold er sponsoreret

Det er nok ikke BH’en, der får scoringen i hus, men med en god BH, kan man få selvtillid og føle sig godt tilpas, og dét kan hjælpe med at score drømmefyren.

BH’en er en vigtig del af enhver kvindes garderobe, og det er derfor vigtigt at have den rigtige størrelse, så den passer til ens krop. Derudover er det også vigtigt, at BH’en er behagelig at have på og giver den rette mængde støtte, så man ikke får ondt i ryggen eller skuldrene.

Der findes et hav af forskellige BH’er på markedet, men hvilken type skal man vælge?

Find en flot BH og bliv klar til din date

Når man skal på date, er det vigtigt at man føler sig godt tilpas. Dette gælder både, når det kommer til tøjet man har på, men også undertøjet.

Har du en stor barm, kan du have glæde af en minimizer BH, som er særligt egnet til at støtte en stor barm, og som ikke får barmen til at syne endnu større, ligesom mange andre typer BH’er kan gøre. Har du en mindre barm, er der ret frit valg imellem de forskellige typer som push up-, balconette-, T-shirt- og demi BH’er, og det handler mere om, hvad der sidder flatterende, og hvad du føler dig tilpas i. BH’erne kan også have forskellige tykkelser, hvilket både kan ændre på, om det giver mere eller mindre volumen, og hvor dækkende BH’en er. Vigtigt er dog altid, at man finder den rette størrelse på BH’en, både for funktion og udseende.

 

Sådan vælger du den rigtige BH-størrelse

Der er mange kvinder, der går rundt med den forkerte BH-størrelse. Det kan have stor betydning for, hvordan ens tøj sidder, og hvordan man generelt har det i sin krop. Derfor er det en god idé at vide, hvordan man finder den rigtige BH-størrelse.Du kan finde smukke BH’er fra Chantelle her.

For det første skal man måle omkring sin overkrop lige under brysterne. Herefter skal man måle omkring brystet på det bredeste sted. Man skal derefter vælge en BH-størrelse, som passer til målingen.

Derfor bør du have en sexet BH på til din date med din drømmefyr

En sexet BH viser, at du har tænkt over, hvad du har på. Selv hvis den ikke ender med at være synlig, kan BH’en være med til at give dig selvtillid og få dig til at føle dig mere attraktiv. Du vil føle dig mere sexet og feminin med en flot BH på, og dette kan kun gavne jeres date.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere