Anmeldelse af Handicapdating.dk

Dating er for alle, og personer med enten fysiske eller psykiske handicaps har også behov for kærlighed og intimitet. 

Udgivet 11.02.2021 | Senest redigeret 12.02.2021 | Artiklen indeholder ads

Det kan være svært for personer med handicaps at date på almindelige datingsider, og derfor kan handicapdating.dk være en rigtig god løsning.

Et sikkert sted at date og finde venskaber

Handicapdating.dk er nem at navigere, og har et simpelt og overskueligt layout, der gør hele hjemmesiden nem at finde rundt i.

Der er gratis profiloprettelse, og mod et månedligt beløb kan  blive VIP-medlem og få adgang til mange af sidens andre funktioner, såsom at kunne sende og læse beskeder.

Læs også: Anmeldelse af Gratis-dating.dk

Du kan dog buge handicapdating.dk gratis i 7 dage som VIP-medlem før du skal beslutte dig for, om du vil betale for medlemskab i fremtiden.

 

Et andet plus er, at det er ekstremt nemt at se, hvornår en bruger er online eller offline, og generelt er handicapdating en meget overskuelig og nem side at bruge.

Useriøs datingside med falske profiler

Handicapdating.dk har dog ikke fået specielt gode anmeldelser på Trustpilot, hvor datingsiden får 2,2 stjerner ud af 5.

Mange af de dårlige anmeldelser går på, at handicapdating.dk via e-mail lover medlemmer mulighed for at læse eller sende beskeder gratis, selvom det kræver betalt VIP-medlemskab at gøre det.

 

Derudover kritiseres handicapdating også for at have mange falske profiler, hvor der aldrig svares tilbage på beskeder. Der har også været meget uheldige tilfælde, hvor handicappede brugere er blevet narret for store pengebeløb.

Generelt bliver handicapdating også kritiseret for at være mere interesseret i at tjene penge på brugerne, end på at finde de rette matches.

 

På grund af sidens meget gammeldags og simple layout, er handicapdating.dk ikke egnet til mobiltelefoner, og kan derfor ikke bruges i helt så stort omfang som andre datingsider.

Handicapdating.dk er en datingside med et rigtig godt udgangspunkt, nemlig at gøre dating mulig for personer, der ellers finder det svært at navigere på almindelige datingsider. Desværre er det ikke alle brugere, der er lige tilfredse med handicapdating.dk.

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Kontakt handicapdating.dk her