Er du lige flyttet sammen med kæresten? Hold et brag af en indflytterfest

Udgivet 26.04.2022 | Senest redigeret 26.04.2022 | Artiklen indeholder ads

Dette indhold er sponsoreret. 

 

Der er ingen grund til glemme at have det sjovt med vennerne, bare fordi man har fået en kæreste, man er glad for. Tværtimod styrker det forholdet, at man har interesser ved siden af – således også gode venner. Blandt andet derfor er det oplagt at få holdt en masse fester og begivenheder sammen som par. På den måde kan man få det bedste fra begge verdener – kæreste og venner samlet til en hyggelig aften. Sammenflytning i en ny lejlighed er den helt perfekte mulighed for at få stablet et brag af en fest på benene, hvor alle de dejligste venner i jeres respektive vennekredse kan komme og hygge sig sammen. Få inspiration til forberedelserne her.

Stor eller lille fest? Tema eller ej?

Der er mange spørgsmål i forbindelse med at skulle holde en fest. Eksempelvis om det skal være en temafest eller ej. Tema er ikke for alle, men det er næsten altid er en sjov måde at sætte skub i festlighederne. På Dreamshop2u kan der findes masser af god inspiration til sjove temaer samt passende kostumer, til hvis I ender med at beslutte jer for en udklædningsfest. På Dreamshop2u kan I blandt andet købe ind til engelsk tema, afterski tema eller en masse regnbueballoner og lignende til pride tema. Der findes stort set alt, I kunne få brug for på Dreamshop2u. En anden ting der er vigtig at få styr på er naturligvis gæstelisten – og det kan let blive svært. Alligevel er det vigtigt at være realistiske. Når man er to mennesker, der holder fest sammen, kan alle ikke blive inviteret med. Derfor gælder det om at vælge de tætteste først og derfra føje til.

Pynt op til en aften der vil blive husket

Når I har valgt hvorvidt i skal have tema eller ej, og I har fået inviteret alle jeres bedste venner til den glade begivenhed, gælder det om at få styr på pynten – en vigtig del af enhver god først. Også det kan købes på Dreamshop2u, hvor der eksempelvis kan findes masser af flot bordpynt til enhver smag. Her er alt fra due til konfetti. På Dreamshop2u kan I desuden købe guirlander, balloner, flag og alt hvad I ellers skulle få lyst til.  

Det gode naboskab

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at huske det gode naboskab. Husk altid at informere før festen skal holdes – både for deres og jeres skyld. Det vil helt sikkert gøre jeres bolig til et rarere sted at være i fremtiden, når I og naboerne respekterer og behandler hinanden ordentligt fra starten af.

 

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten

Find mere information her

Læs mere