Anmeldelse af Ashley Madison

”Life is short. Have an affair”. Sådan lyder Ashley Madisons slogan. Det er der som sådan ikke noget galt i, medmindre man ikke har et moralsk kodeks om ikke at være utro.

Udgivet 02.02.2021 | Senest redigeret 10.03.2021 | Artiklen indeholder ads

Derfor er datingsiden Ashley Madison ikke for alle, men måske dig, der er på udkig efter en affære eller noget useriøst.

Ashley Madison kom for alvor i mediernes søgelys i juli 2015, da en række hackere stjal Ashley Madisons kundedata.

Her blev alt fra e-mails, navne, seksuelle fantasier og kreditkortinformationer lækket.

Denne hacking var naturligvis noget, der skabte debat, men det gjorde også datingsiden mere synlig overfor mulige, fremtidige profiler.

 

Værd at vide om AshelyMadison.com

0
Medlemmer
302
Pr. måned (100 credits)
2024
Eksisteret siden
55
Fordeling mænd

Udenlandsk datingside

Hvis du som dansker gerne vil give dig i kast med at oprette en profil på en datingside, er det først og fremmest mest hensigtsmæssigt at kigge nærmere på en dansk datingside. Det gør det nemmere for dig at kommunikere med andre på dit modersmål. Derudover er det nemmere at lave aftaler om at mødes i virkeligheden.

Chatter du med en fra udlandet, for eksempel USA eller Canada på Ashley Madisons datingside, er det også sværere at afgøre, hvorvidt der er tale om svindel eller ej.

Faktisk kan du chatte med en robot eller en helt tredje person

i flere måneder uden at vide,

at det ikke er den person, du tror, det er.

Overvejer du at oprette en profil på Ashley Madison, skal du altså tænke dig om en ekstra gang, hvis du vil spare penge og faktisk få noget ud af affære-oplevelsen.

Læs også: 14 bedste sexdating hjemmesider

Dårlige anmeldelser på Trustpilot

Ligesom andre datingsider, har Ashley Madison en overvældende mængde dårlige anmeldelser på Trustpilot. Anmeldelserne kommer fra mennesker over hele verden, og de går på, at der er en del falske profiler derinde, og at det er svært faktisk at finde de rigtige profiler. Derudover koster det en del penge at være medlem hos Ashley Madison, men ifølge mange er det penge lige ud ad vinduet.

Faktisk er 79 % af anmeldelserne på Trustpilot markeret som ”Dårlig”, hvilket viser, at mange mennesker er enige om, hvad de synes om Ashley Madison.

Læs også: Bedste dating hjemmesider for gifte

Faglig godkendt af datingekspert

Om skribenten