Vær forberedt, når du køber en hund med din kæreste

Det kan virke som en god idé at købe en hund sammen med sin kæreste, og det kan det i den grad også være. Man skal bare være sikker, før man gør det, så man ikke bliver overrasket. Det kan være utroligt styrkende for jeres forhold at få en hund. Hvis I endnu ikke er klar til at få en baby, kan en hund være en start. Selvom det ikke kan sammenlignes at have hund og barn, er det at få en hund alligevel en stor forpligtelse, som man viser, at man er klar til. Hunde bliver gamle, så at vælge at få hund sammen er også en måde at sige, at man vil investere i forholdet på lang sigt.

Det koster ikke kun tid – også penge

Det er dyrt at have en hund. Selvom det kan være en romantisk og hyggelige idé at få en hund, når man er et ungt kærestepar, så skal I ikke gøre det, hvis I ikke har en stabil, fast indkomst. Hvis I stadig studerer, så vent til I er færdige. Det kræver både udstyr og at man månedligt køber hundefoder. Hvis I får en hanhund, kan det desuden være, at den skal steriliseres, hvilket også er dyrt. Når en hund steriliseres, er det desuden bedst, at den får særlig mad. Hvis det bliver aktuelt, kan I få hundefoder til steriliserede hunde.

Mere planlægning, mindre fleksibilitet, masser af kærlighed

Nogle hunderacer er selvfølgelig langt mere aktive end andre, men faktum er, at I skal lufte jeres hund. Det betyder, at I ikke begge kan være sent ude om aftenen og at I ikke begge kan sove længe på weekendmorgener, hvis det er noget, I holder af. Det er heller ikke altid lige sjovt at skulle ud og gå med en hund, når det er koldt og regnende udenfor. Man bliver desuden mindre fleksibel i forhold til spontane ture eller hotelophold, hvor der på de fleste hoteller ikke må være hunde. Folk med hunde rejser ofte mindre, fordi den skal passes, hvis man vil til udlandet. Men der er selvfølgelig også en grund til, at folk på trods af disse omstændigheder alligevel gang på gang vælger at få hund med deres kæreste. Det er jo fordi, det hele tilbagebetales med hyggelige stunder og ubetinget kærlighed fra jeres hund.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *