Udnyt kæreste kraften!

Med kraften menes der sammenhængskraften. I har muligheden for at støtte hinanden i tykt og tyndt og opnå de mål i så lange har drømt om. Men man kan desværre også være i et giftigt forhold. Og det kigger vi selvfølgelig også nærmere på.

 

Intro

Det kan måske lyde som titlen på en dårlig science fiction film, men den er nu god nok. Som kærester har man muligheden for virkelig at tage sig selv op på et nyt niveau. Det gælder i alle livets aspekter. Som mennesker udvikler vi os konstant, og hvis ikke du gør, kan det være du skulle overveje det? Hvis du spørger mig, så handler livet netop om den konstante udvikling, og konstante nysgerrighed på livet og dens mange muligheder og informationer. Så hvis du gerne vil være en bedre version af dig selv, har du en gylden mulighed for at få hjælp til netop det, når du har en kæreste. Men det omvendte kan desværre i stor grad også være tilfældet.

 

Når man bliver drænet

Lige så godt et forhold kan være for dig, lige så dårligt, hvis ikke dårligere kan et forhold også være. Jeg føler alle vi kender nogen som har fået kæreste på, og langsomt men sikkert ændre den person vi engang kendte så godt, og bliver til en hel anden. Vi skal huske på, at hvis personen bliver gladere, så er det en ændring til det bedre. Men hvis det modsatte sker, er det vigtigt at du som ven fortæller hvordan du har det. Som person der sidder med en kæreste, som du er rigtig glad for, men som du måske har lidt mange skænderier med, prøv at spørge dig selv, løfter han mig op? Gør han mig til en bedre person? Det er meget sigende hvis du ikke kan svarer, eller kun har negative tanker om hvad en f.eks. giver dig.

 

 

En bedre version af dig selv

Hvis du er så heldig at du har en person, som støtter dig i alt hvad du laver og er som en kæreste skal være, så er der ingen grund til ikke at udnytte det! Tag han snak med din partner omkring hvordan du som person gerne vil være, hvad du stræber efter. Samtidig kan du tænke lidt over hvilken type par i gerne vil være. Er i nogen der motionerer meget? Eller i meget boglige? Dette gør også at i kommer tættere på hinanden da i finder ud af hvordan i ser jer selv og jer som par. Og hvis tankerne er helt modsatte, er det måske meget godt at blive klar over det nu, i stedet for om 5 år. Læs mere her om sundhed i krop og sjæl. Det er vigtigt at vi går gennem livet glade, og der finder du en masse inspirerende artikler der kan hjælpe både dig som enkelt person men også jer som par.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *