Tænk langtidssigtet som ung

Det er ikke altid i ungdomsårene, at man tænker mest langtidssigtet, når det kommer til det praktiske. Man glemmer blot relevansen af at tage de gode beslutninger allerede her og nu, før skaden er sket. Med en bilforsikring til unge under 25 år får du en god pris til trods for, at forsikringer er en smule dyrere, når man ikke har kørt skadefrit i mange år, og derved ikke har optjent det.

Ingen rejse uden rejseforsikring

Det kan være, at du lige har fået sabbatår eller bare har tiden til at tage på den næste store rejse. Det hele lyder som en drøm, destinationen er valgt, og nu mangler du bare at pakke. Selvom alt lyder godt, er det ikke muligt at forudse, hvordan rejsen kommer til at udforme sig. Man ved aldrig, hvilke uforudsete hændelser, der kunne finde sted. Det kunne være sygdom, tyveri eller et overfald. Der er stor forskel på, om du rejser inden for Europa, eller om du rejser i asien, hvad sygdom angår. Med dit blå sygesikringsbevis, har du nemlig samme rettigheder som borgerne i det pågældende land – dog betyder det ikke, at du kan være foruden en forsikring, da den gælder, hvis du bliver meget syg og skal hjemsendes.

Afstem forsikringer, når I flytter sammen

Er du lige flyttet sammen med din store kærlighed og skal I til at finde jer til rette sammen i den nye lejlighed? Startvis er der en masse ting, der skal gøres, og man starter som regel med et fokus på indretning, for selve den del kan dele vandene. Man kan nemt glemme, at en del af at flytte sammen, også handler om alt det praktiske, og hvordan man kombinerer forventningerne på det punkt. Et godt sted at starte, er at sætte sig ned og få dannet et overblik over forsikringer. Det er væsentligt, at i har en indboforsikring, så jeres ting bliver erstattet i tilfælde af tyveri. En anden helt essentiel forsikring, er en ulykkesforsikring, der dækker dig, hvis du skulle komme til skade og få varige mén.

Dækket før du fylder 21

Hvis du flytter hjemmefra før du fylder 21, dækker de fleste forsikringer dig under dine forældres indboforsikring. I disse år kan du læne dig tilbage, men du skal altså ikke gå hen og blive for afslappet og fratage dig ansvaret, for snart skal du til selv at tegne forsikring. Det kan være svært at danne overblik over de forskellige, men derfor er det vigtigt, at du tager initiativ og bliver klogere på, hvilken forsikring, der passer til dine behov. Du kan altid ringe rundt og forhøre dig og blive guidet. Men du kan også sagtens få hjælp fra dine forældre, som har været i samme situation, formentligt har et godt kendskab og kender dine kriterier. Det er om ikke andet en vigtighed, at det ikke er forvirringen, der kommer til at stå i vejen, for om du tegner en god og passende forsikring.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *