Se godt ud til din første date

En første date kan være nervepirrende, og der er mange tanker, der suser gennem ens hoved. Oftest vil man gerne se godt ud, når man møder en potentiel partner for første gang – og selvom man har mødt hinanden før, er en date en lidt mere speciel begivenhed end ”kaffe med vennerne”.

Her får du nogle tips til, hvordan du kan se ekstra godt ud til din første date, uden at stresse dig selv.

Gør dit hår ekstra lækkert

Håret har meget at gøre med både vores udseende, men også vores selvtillid. Har du nogensinde lagt mærke til, at hvis dit hår er lidt for fedtet eller i uorden, så tager selvværdet et dyk?

Med moroccanoil, hårprodukter baseret på naturlig arganolie fra Marokko, får du silkeblødt og flot hår, så du nemt kan imponere din date og booste din selvtillid. Hvordan du føler dig er det vigtigste, for med selvtillid kommer man meget længere end med så at sige ”bare” et godt udseende.

Hvis du er vant til at style dit hår, så kan det være, du vil prøve noget ekstra avanceret til din date. Det kan være flot at style hår omkring en hat eller andre hår accessories. Hvis du derimod ikke er vant til hårstyling, så kan det være et kæmpe skridt ud af komfortzonen. Her skal du være opmærksom på, om hårstyling vil får dig til at føle dig mere udsat, end hvis du gør med dit hår, som du plejer. En første date er sjældent fantastisk afslappende, da man ofte er mere bevidst om sig selv og sin fremtoning, så gør, hvad du kan, for at holde dig selv rolig.

Det rigtige tøj til din første date

Det er vigtigt at huske, at en første date ikke er lig med sex. Det kan det selvfølgelig godt ende med, hvis man klikker godt og begge parter har lyst. Men hverken du eller din date er nogensinde forpligtet til at have sex på første date.

Ligeledes er du heller ikke forpligtet til at klæde dig sexet eller frækt på til en første date. Selvfølgelig, hvis du håber på at aftenen ender med et brag, kan det være en fordel – men første dates handler om at lære hinanden at kende.

Det er altid pænt at klæde sig i tøj, der flatterer ens figur. Der er mange kropstyper, og ofte ved vi godt, hvilket tøjsæt, vi ser bedst ud i. Hvis du har i mente, hvad der er planlagt på daten, kommer du godt fra start – det er for eksempel ikke smart at tage høje hæle på på skovtur, og hullede bukser gør sig ikke så godt på en fin restaurant eller på et museum.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *