Sådan vælger du den perfekte seng med din kæreste

Når du er flyttet sammen med din kæreste, er det tid til, at I begynder at bygge et hjem op sammen, hvor der er plads til jer hver især og hvor I kan vokse sammen og begge føle jer hjemme. Det er altid en god idé at begynde at købe møbler sammen, så I begynder at få noget fælles. Dermed undgår I, at den ene føler, at han eller hun blot er flyttet ind hos sin kæreste. Et af de vigtigste møbler, I skal anskaffe jer sammen som kærester, er jeres seng. Og det er faktisk ikke så nemt, som du måske tænker, så det vil vi gerne hjælpe dig med i denne artikel.

 

Hvor blød eller hård skal sengen være?

Der kan være store forskelle på, hvor blød du og din kæreste vil have sengen, og her er det naturligvis vigtigt, at der bliver indgået et kompromis, så I begge bliver tilgodeset. Du har måske allerede en idé om, hvor blød eller hård du ønsker at din seng skal være, og det skal du huske at tale med din kæreste om, så I kan afstemme jeres ønsker om netop blødheden af madrassen, I skal dele. Der findes senge, der balancerer meget fint et sted midt imellem blød og hård, og det kan være et glimrende kompromis for et kærestepar. Hvis I er meget forskellige i jeres præferencer, kan I overveje at få en seng med forskellig blødhed i hver sin side.

 

Hvor stor skal sengen være?

Som par er det naturligvis at foretrække at få en dobbeltseng, men hvor stor ønsker I egentlig hver især, at jeres seng skal være? Planlægger I at få børn inden for et par år, og drømmer I om at der skal være plads til dem i dobbeltsengen også? En seng er for de fleste kærestepar en stor investering, så det er en god idé at tænke fremtiden ind i overvejelserne også, så I kan beholde sengen i mange år frem.

 

Hvor finder I den bedste seng til jeres behov?

Når I har haft en masse samtaler om, hvad I hver især foretrækker, når det kommer til jeres fælles seng, har I forhåbentlig dannet jer et billede af, hvad der betyder noget for jer hver især og er klædt bedre på til at købe den helt rette seng, som I begge vil elske. Men hvor skal I finde jeres nye seng henne? Det kan sagtens være en kæmpe jungle at finde frem til den helt rette seng, og derfor kan vi kun anbefale Bedzzz, der hjælper dig til at vælge den rette seng til dig og din kæreste, så I kan sove godt sammen.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *