Sådan motiverer du din kæreste

Er din kæreste demotiveret og ikke ved hvad han vil med sit professionelle liv? Han er måske droppet ud af skolen, eller sidder fast i sit studiejob, som han egentlig ikke gider, men det er det eneste han kan bruge sine hverdage på. Så er du som kæreste nok den bedste til at gøre ham motiveret igen. Her får du nogle råd til hvordan du kan hjælpe din kæreste i gang igen.

Forstå baggrunden

Det er vigtigt, at i stedet for at dømme ham og konstant kalder ham doven, så spørg ind til hvad det er der virkelig gør ham så demotiveret, og prøv at sæt dig ind i hans sted. Der er typisk en grund bag hans mangel på motivation.

Tag en lang og dyb snak med ham, og få ham til at fortælle om der er noget bestemt der holder ham tilbage. Spørg ind til hvad han virkelig gerne vil arbejde med i fremtiden, hvis han kunne vælge imellem alt. Nogle undersøgelser viser nemlig at de mest de-motiverede unge er dem med de største ambitioner.

Hjælp ham

Husk at være tålmodig, da det godt kan gå ud over hans selvtillid, hvis du skynder for meget på ham i forhold til at finde ud af hvad han vil. Det er også helt naturligt at han er i dårligt humør, så husk at det ikke er dig han er sur på. Han er højst sandsynligt sur på sig selv og på hans ubeslutsomhed.

Er han i tvivl om hvad han vil, så sæt jer ned sammen og kig på uddannelser og jobmuligheder. Har han en hobby, så kan det måske være noget han skal stræbe efter.

Er det fordi han er skoletræt og kun ønsker at arbejde, så kan kig på steder hvor man kan komme i lære som Trainee, eller kig på mulighederne på IBC.dk, som udbyder en masse forskellige uddannelser, blandt andet uddannelser, der har et kort forløb og som gør én klar til erhvervslivet efter blot to til tre år.

Motivér ham

Den bedste måde du kan motivere din kæreste på, er at styrke hans selvværd. Mind ham om hans evner ved at rose ham og vis ham din kærlighed.

I kan eventuelt træne sammen, så du på den måde kan hjælpe ham lidt med at få motivation til noget. Når han får en god rutine og føler sig motiveret til at træne sammen med dig.

I kan for eksempel løbe sammen, og lave faste dage og tidspunkter hvor I løber på. I kan også starte til badminton eller tennis som I kan spille sammen, for at få konkurrenceevnerne frem i ham.

Når han først er motiveret i et område, har han lettere ved at blive motiveret til noget andet, som at komme i gang med en uddannelse.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *