Sådan kommer du tættere på din kæreste

Der er altid noget helt særligt ved at være nyforelskede og leve sammen på en måde, hvor man kun har øjne for hinanden. Det er en helt særlig tid, og det er også vigtigt at lade sig rive med af den og virkelig komme tæt på sin kæreste. Der er ikke noget galt med at være glade for hinanden og bruge meget tid sammen.

Men det er ikke noget, der kommer til at vare for evigt, for på et tidspunkt falmer den oprindelige forelskelse og udvikler sig til en dybere kærlighed, der måske ikke opleves ligeså intens, men som i sidste ende viser sig at være meget mere meningsfuld.

Dog er det i denne periode også vigtigt, at I som par sørger for ikke at bevæge jer for langt væk fra hinanden, for det er naturligvis stadig vigtigt at prioritere hinanden og bruge en masse tid sammen som par. Det skaber nemlig et stærkt bånd imellem jer, der er vigtigt, hvis det skal være jer to for altid.

Sørg for altid at prøve at score hinanden

I starten når man finder en ny partner, gør man alt for at prøve at score personen. Man lægger rigtig meget arbejde i at vise den anden person, hvor gerne man vil dem, og det er en fantastisk følelse for begge parter.

Men når I har været sammen i noget tid, er der jo ikke rigtig nogen grund til længere at prøve lige så meget, og derfor kan I miste lysten til rigtig at arbejde på at score den anden. Men det er en skam, for det kan godt være med til at skabe en usikkerhed hos den anden part. Samtidig er den fysiske kontakt vigtig, hvis I gerne vil forblive tætte sammen.

Herunder finder I naturligvis også sex. Det er vigtigt at være intime sammen og komme helt tæt på hinanden og virkelig arbejde på at nyde hinanden. Der er forskellige måder, I kan gøre det på, men det handler naturligvis om at I skal gøre det på en måde, der kan gavne jer begge to, og som I begge nyder. I kan læse og lære meget mere om sex på ditsexliv.dk.

Tal om fremtiden sammen

Det er altid vigtigt, at I sørger for at tale om fremtiden sammen også, hvis I gerne vil finde ud af, om det skal være jer to for altid. Når I taler om fremtiden og jeres drømme hver især, bliver det hurtigt mere tydeligt, om I kan komme til at skabe et liv sammen, som I begge drømmer om og begge ønsker. Det kan være sådan noget som snak om børn, hvor I gerne vil bo og andet, der kan bringe jer tæt sammen.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *