Sådan inviterer du hende på date

Det er så svært at tage det første skridt. Men hold nu fast hvor giver det godt igen, når det endelig er gjort! Måderne hvorpå du kan invitere hende ud er mange. Vi diskuterer fordele og ulemper ved dem alle og guider dig på vej til første date med drømmepigen.

 

Når det gælder hunkøn, er reglen selvfølgelig altid at optræde som den perfekte gentleman i alle aspekter af daten. Derfor skal du være engageret og tage initiativ længe før selve daten finder sted.

Inviter hende ud – ordentligt!

Et er hvordan man opfører sig og hvad man foretager sig på en date. Disse ting er betinget af, at du overhovedet har en date. Kvinder elsker mænd som tager initiativ. Derfor er det op til dig at invitere hende ud – på den rigtige måde.

Hvordan du skal invitere hende ud afhænger i høj grad af hvilket formål du har med daten. Her følger et par eksempler på hvordan du bør invitere hende ud, ud fra hvad du gerne vil have ud af daten.

  • En SMS?

En SMS skriger måske ikke ligefrem ”jeg DØR, hvis du ikke bliver min!”. Derimod er en SMS måske den letteste fremgangsmåde at invitere hende ud på, da du aldrig er rigtig ’nøgen’ og sårbar, og dermed ikke har meget at tabe. Så hvis en SMS er, hvad der skal til, for at du tør invitere hende ud, er det selvfølgelig den vej du skal gå. Man kan jo altid skrive en rigtig sød SMS med et godt kompliment, så hun ikke kan få sig til at sige nej!

 

  • Et (kæreste)brev..

Et brev er personligt og dybtfølt. Hvis det altså, igen, skrives på den rigtige måde. Drop den romantiske digtform og nøjedes i stedet bare med at pointere de ting, som du synes, gør hende så vanvittig sød. Hvis brevet ikke skrives på den rigtige måde, kommer det hurtigt til at associere med den sølvbryllupsinvitation onkel Knud og tante Eva sendte ud i sidste uge.

  • En buket blomster.

Her er vi virkelig ude, hvor det for alvor hørmer af romantik! En buket blomster emmer af ”du er drømmekvinden”, især hvis du sender et sødt kort med. Hold kortet enkelt og skriv fx bare: ”Vil du med i biografen? Kærlig hilsen Peter”. En ’grand gesture’ som denne kan dog få dig til at virke en anelse desperat, hvilket absolut ikke er meningen. Hvis du frygter dette, kan du altid skrive et anderledes kort ala: ”Kan du lide øl?” og sende med buketten. Er budgettet ikke til den helt store buket, er en enkelt blomst også meget romantisk!

  • Grib knoglen!

Den store vinder bliver dog, at ringe til hende og spørge. Hvis du allerede ryster lidt ved tanken om at have hende den søde i den anden ende af røret, kan vi berolige dig med, at det virker. Enhver pige vil for det første føle sig specielle og beærede over, at en fyr ringer direkte til hende. Hvis hun skulle kunne høre en hvis bæven i din stemme vil hun kun synes det er sødt, at hun åbenbart er vigtig nok for dig til, at du bliver nervøs.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *