Sådan giver du den bedste julegave

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder at det er tid til et af årets store spørgsmål – hvad skal du give din kæreste i julegave? Der findes tusindvis af gaveideér rundt omkring på internettet, så her fokuserer vi i stedet på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, for at finde den bedste gave, til lige præcis din kæreste.

 

Gør det altid personligt

Når du skal give gaver til nogen der er tæt på dig – om det er dine forældre, veninder eller i dette tilfælde din kæreste – er det altid et kæmpe plus, hvis du kan gøre gaven personlig. Der er mange måder du kan gøre en gave personlig på. Det kan enten være en ting der symboliserer noget i har sammen, f.eks. et minde fra en ferie, eller en intern joke som kun i kender til. Det kan også bare være en gattve, som han ikke vidste at han ønskede sig, men viser hvor godt du kender ham.

Har du købt en tilsyneladende upersonlig gave, er der flere måder du kan gøre den lidt mere personlig på. Du kan få gaven graveret eller broderet med hans eller jeres initialer, så gaven altid vil minde ham om dig, eller du kan gøre ekstra meget ud af indpakningen og skrive et kort, som han kan gemme. Der er altså mange muligheder for at personliggøre en gave, og på den måde gøre din gave til den bedste.

Det kan være din kæreste går rigtig meget op i et eller andet, hvor du med din gave viser din support. Det kan være små ting, som at han elsker at game og du kun ønsker det bedste udstyr for ham, så kæresten kan få den bedste oplevelse! Køb en fed gamerstol og gør hans udstyr lidt mere eksklusivt. På den måde er du også sikker på, at han altid skænker dig en tanke, når han sætter sig foran computeren.

 

Materielle gaver

Alle elsker at modtage gaver, og der er intet bedre end at åbne en stor pakke juleaften. Især hvis man ikke har gennemskuet hvad det er på forhånd. Hvis du giver din kæreste en gave som han har ønsket sig, er det ikke usandsynligt at han kan gætte hvad det er, baseret på pakkens størrelse og vægt. Prøv derfor at pak din gave ind på sjove måder, så den enten ser større ud end den er, eller virker meget tungere. Når han åbner den vil han blive oprigtig overrasket, og det er altid sjovt.

Giver du ham en gave, der ikke står på han ønskeseddel, skal du gøre dig umage for at finde en gave, der rammer lige ind i hans interesser. Har han for eksempel interesse for elektronisk musik, kan du give ham DJ udsyr fra djhuset.dk, har han interesse for fiskeri, kan du give ham fiskeudstyr og så videre.

 

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er de seneste år blevet mere og mere populære, og det er der god grund til. Oplevelsesgaver dækker over gaver, der ikke er fysiske ting, med derimod en oplevelse som modtageren kan opleve alene eller sammen med andre. Man kan få oplevelsesgaver i alle skikkelser, og der er erftehånden rigtig mange udbydere af gavekortene.

Find ud af om du vil give en oplevelse der kun er til ham, eller om det skal være en oplevelse for jer begge. Er det kun til ham er oplevelser som bungyump, ferrarikørsel, faldskærmsudspring og F16-simulator populære valg. Skal det derimod være for jer begge, kan du give et spa-ophold, en øl-, vin- eller ginsmagning, et madkursus eller bare en god middag. Mulighederne er uendelige og der er noget at finde til ethvert budget. Oplevelsesgavekortene kommer oftest i en kuvert, som kan være kedelige at give i gave – så du må være kreativ og gøre indpakningen personlig på andre måder.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *