Sådan forkæler du din mand

Vi elsker alle at blive overrasket, forkælet og værdsat – men nogle gange kan man glemme at gøre det for sin kæreste. Især hvis man har været sammen længe og hverdagens stress og jag fylder. Det kan gøre underværker for forholdet at forkæle hinanden, så her kommer et par tips til hvordan du kan forkæle din mand, uanset hvor meget tid eller hvor stort et budget du har til det.

 

Arranger en kærestedag

En kærestedag går ud på at arrangere en hel dag, hvor man udelukkende laver ting som han elsker. For at få mest muligt ud af det, skal du helst vælge en dag i weekenden, så der er god tid. Få ham gerne til at sætte dagen af på forhånd, så han ikke laver andre planer – men fortæl ham ikke hvad der skal ske, det ødelægger overraskelsen.

Du starter allerede om morgenen, hvor du enten serverer hans yndlingsmorgenmad på sengen, eller inviterer ham ud og spise brunch. Herefter kan i få en massage, tage ud og shoppe eller noget helt andet, som du ved gør din kæreste glad. Når det er blevet frokosttid, skal i selvfølgelig spise et sted han er glad for. Nu er i klar til en tur i biffen, og du har selvfølgelig valgt en film, som han gerne vil se. Når i er kommet hjem igen, skal du i gang med at kokkere og servere hans livret. Som en afslutning på kærestedagen, kan du hoppe i et lækkert sæt undertøj – det vil han sikkert også sætte pris på.

 

Tag afsted

Synes du at han fortjener mere end en enkelt dag og har i brug for lidt mere kærestetid, kan du i stedet tage afsted. Enten til sommerhus i Danmark, spaophold i Sverige eller til de varme lande. Kender du nogen der har et sommerhus du kan få lov at låne, kan i tage på weekendtur forholdsvis billigt. Uanset årstid er det dejligt at komme væk fra hverdagen, og have tid til hinanden. Om sommeren kan i bade og nyde det gode vejr, og er det vinter kan i tænde op i pejsen og se en god film. Et spaophold er lidt dyrere, men til gengæld alle pengene værd – især hvis i er travle i hverdagen, vil en massage og et boblebad gøre underværker for jer og jeres forhold.

Skal det være lidt ekstraordinært, kan du invitere din kæreste en tur til de varme lande – måske i forbindelse med hans fødselsdag. Hos cctravel.dk kan du få skræddersyet en rejse der passer til jeres behov.

 

Kreativ kærlighed

Skal det være lidt hurtigere, nemmere og hverdagsagtigt, kan du bruge din kreativitet for at forkæle din kæreste. Du kan for eksempel lave en krukke fyldt med små kærlighedserklæringer. Skriv så mange sedler som du har lyst til og skriv på hver enkelt seddel en grund til at du elsker ham, beundrer ham eller tænder på ham. Jo flere sedler jo bedre – så kan han jo selv vælge om han vil læse en hver dag, eller om han vil læse dem alle med det samme.

En anden måde at vise din kærlighed på, er ved at lave en collage med billeder af jer. Brug gamle feriebilleder, selfies og hvad du ellers kan finde på. Collagen vil minde både ham og dig om alle jeres gode minder, og vise ham hvor meget du sætter pris på ham.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *