Sådan får I bedre sex

Er jeres sexliv også gået lidt i hak og har I brug for lidt inspiration til at peppe det op igen? I så fald er du havnet det rigtige sted. Læs med når vi kommer med vores bud på, hvordan I kan have bedre – og muligvis mere – sex. Hvad end I ar brug for at snakke lidt sammen eller om i har brug for sexlegetøj.

 

Snak sammen

Vi ved det. Det lyder både kedeligt og som en kliché. Men det er altså en god idé at snakke sammen. Og her mener vi selvfølgelig ikke at I skal snakke om hvad I skal have til aftensmad, hvornår I skal besøge dine bedsteforældre eller om noget helt tredje der kan fylde i hverdagen.

I skal selvfølgelig snakke om jeres sexliv. Hvad fungerer godt for henholdsvis dig og ham og hvad fungerer mindre godt? Snak åbent om jeres lyster og fantasier. Jo bedre I bliver til at sætte ord på jeres tanker om jeres sexliv, jo bedre sex vil I få – det er næsten med garanti. Der er ingen af jer der kan læse tanker, og der er ikke nogen grund til gætværk, når I bare kan sige hvad I vil have. Hvis I er et par der aldrig snakker om jeres sexliv, kan det virke lidt akavet i starten, men det kommer man hurtigt over.

 

Prøv noget nyt

Udover at snakke om jeres sexliv, bør I også prøve noget nyt en gang i mellem. Efter lang tid i et forhold, sker det nemlig ofte, at det bliver de samme stillinger i samme rækkefølge hver gang. Og det er helt naturligt, for vi mennesker er vanedyr. For at bryde vanerne, er der flere ting I kan gøre.

Alt efter hvad der passer til jer – det burde I jo nu, efter at have snakket om det – kan I for eksempel overveje at se porno sammen eller forsøge jer med sexlegetøj. Er I helt nye i sexlegetøjsverdenen, er det en god idé at starte i det små, så det ikke virker for voldsomt, og overtager hele akten. Sæt jer gerne sammen og kig på legetøjet, så I er sikre på at finde noget, som I begge tænder på. Læs mere her hvis det kunne være noget for jer.

 

Tag på flere dates

En anden ting der ofte sker, når man har været i et forhold længe, er at der går hverdag i den. Især når man bor sammen kan det hele hurtigt ende med at handle om vasketøj, aftensmad og rengøring. Og i stedet for at gå ud og lave noget og spise gode middage, som man gjorde i starten, ligger man derhjemme i slidt joggingtøj og spiser pizza på sofaen. Lige præcis derfor kan det være en god idé at tage på flere dates, hvor der er tid til at snakke sammen og gøre sig lækre for hinanden.

I kan for eksempel aftale at i minimum skal på én rigtig date om måneden – eller ugen for den sags skyld. Så kan I skiftes til at arrangere daten og overraske hinanden. Som en del af jeres dates, er det vigtigt at I gør noget ud af både daten, men også jer selv. Tag den stramme kjole på og det matchende undertøj han godt kan lide. Det skal nok sætte gang i noget.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *