Overvejer i at få børn? Så læs med her!

Der er mange ting man skal overveje når man gerne vil have børn. Er det nu den rigtige jeg får børn med. Er det overhoved nu skal have børn? Hvad kan jeg gøre for at blive gravid? – Udover den sjove del selvfølgelig.

 

Er i klar til at få børn?

Der kan være mange grunde til at man gerne vil have børn. Og mange af de grunde kan være gode og nogle måske knap så gode, hvis vi kigger på situationen fra barnets syn. Det er derfor vigtigt at man trækker vejret og lige tænker sig om en ekstra gang, inden man hopper ud i det. Det ville jo være synd at sætte et barn i verdenen, som i ikke kan tage jer ordentligt af, eller som ikke får de bedste muligheder i livet. Så du kan stille dig selv nogle forskellige spørgsmål for at gøre dig selv klogere på hvorfor du gerne vil have børn.
Det kunne f.eks. være: Hvor ser du dig selv om 2, 5 eller 10 år? Hvad vil du gerne have opnået inden du bliver gammel? Hvad er din vision for dig eget liv? Og til sidst: Hvorfor vil jeg gerne have et barn? Hvad driver det? Er det en passion lige nu og her? Er det fordi livet er perfekt med kæresten lige nu? Eller fordi det er begyndt at gå lidt ned ad bakke og du gerne vil blive sammen med din kæreste? Ligesom alt andet i livet skal man tænke over hvilke motiver der ligger til grunde for sine handlinger og beslutninger.

Øg jeres ods

Når i nu alligevel går videre med beslutningen om et barn, skal i selvfølgelig have de bedste odds for at det lykkedes. Der er få ting i livet som er så traumatiserende som at føde en dødfødt baby. Derfor har vi fundet de vigtigste tips frem, når i gerne vil blive gravide, samt under graviditeten. Der er nemlig rigtig mange forskellige ting der påvirker ens chancer for at blive gravid. Det er ting som undervægt, da det kan føre til sporadisk eller inden ægløsning. Over træning, dette kan forstyrre kønshormoner og østrogen. Det er vigtigt man spiser normalt, og ikke fjerne dele af kosten. Rygning og passiv rygning er også nedsættende. Både i forhold til at blive gravid men det øger også graviditetstab. Og den rigtig hårde! Kun 3 kopper kaffe om dagen. Held og lykke!

 

Det rigtige udstyr

Når i nu har fået babyen er der mange ting i skal have klart. Der skal købes sutteflasker, bleer, tøj og meget mere. Men næsten vigtigst af alt er vel sengen! Som forældre har du ikke meget overskud da de små desværre ofte sover dårligt, eller i hvert fald vågner og græder, og derfor bliver man rigtig træt! Så en ordentlig seng er ikke et sted man vil sparer. På sneglehuset.com sælger de en slyngevugge som de giver 100% søvngaranti på. Klik her for at få mere information.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *