Mand: sådan kan du forkæle din kæreste

Har du en god kæreste, som du gerne vil forkæle og kærtegne lidt ekstra? Der kan være rigtig mange måder, hvorpå du kan forkæle din kæreste, og det kan være rigtig svært at finde en god måde, at forkæle sin kæreste på. Vi har derfor samlet 3 gode råd til at forkæle din kæreste her.

Overrask hende

En af de bedste måder hvorpå du kan forkæle din kæreste, er ved at overraske hende. Du kan overraske hende på mange forskellige måder. Overraskelser er en fantastisk måde at forkæle din kæreste på, fordi hun ikke har mulighed for at have nogle forventninger, hvis du fx spontant inviterer hende ud en aften, og derfor kan hun kun blive positivt overrasket.

Du kan forkæle din kæreste på mange forskellige måder. En måde er at invitere hende ud, en dag hun ikke forventer det fx en hverdagsaften, hvor I bare skulle have været hjemme. En anden måde at overraske din kæreste, er en sand klassiker, nemlig at give hende morgenmad på sengen, eller have en kop kaffe klar når hun kommer hjem fra arbejde.

Du kan også forkæle hende ved at købe en gave til hende, som hun ikke forventede at få – og det behøver ikke at være et dyrt smykke, du kan fx finde smukke og billige kjoler på nettet. Det kan også være en ny ting til lejligheden eller huset, eller noget lækker chokolade.

 

Arranger jeres næste date

Du kan også vælge at forkæle din kæreste ved at arrangere jeres næste date, så hun ikke skal tænke på noget. Når du arranger daten, har din kæreste en større mulighed for at bare at nyde aftenen og slappe af, når hun ikke skal tænke på, hvad der skal ske i løbet af aftenen eller dagen.

Du kan fx arrangere en dag, hvor i skal i spa først og ud at spise senere på aften, og måske slutte aftenen med en bytur. Det vigtige, hvis du gerne vil forkæle din kæreste, er at hun ikke skal tænke over hvor I skal hen, eller hvad I skal lave.

Hvis du arrangerer en date, viser du samtidig også, at du gene vil bruge tid sammen med hende. Det er derfor en af de bedste måder at forkæle din kæreste på.

 

Lav lækker mad eller giv hende en massage

Det er to klassikere, men klassikere er tit gode. Du kan forkæle din kæreste ved at lave mad til hende eller give hende en god massage.

Hvis du laver mad til hende, hvor du gør dig umage, og prøver noget nyt, viser du hende at du gerne vil forkæle hende og være sammen med hende. På samme måde er en massage den perfekte måde at forkæle din kæreste på.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *