Kvinde: 3 gode grunde at date mænd med hund

Kære kvinde. Er du på jagt efter den perfekte kæreste, men mangler nogle kendetegn i dagligdagen som kan pege dig hen mod den rigtige? Så synes vi, at du skal læse med her.

Når vi er er på udkig efter en potentiel partner har de fleste af os ganske afklarede ønsker og krav, men det kan være svært at gennemskue om den nye fyr nede i den lokale kaffebar opfylder disse. Derfor kan det være en stor hjælp at vide hvad man skal kigge efter og dermed undgå at udsætte sin date for en afhøring. Hertil har vi fundet ud af, at hunde er et rigtig godt bud på et kendetegn du skal holde øje med. En mand med hund kan vise sig at være en fremragende partner og vi har fundet de tre mest betydningsfulde grunde til hvorfor nedenfor.

 

  1. Han tør at tage ansvar

Som mange andre kvinder drømmer du måske også om en mand som kan tage ansvar. En mand som husker jeres aftaler, bidrager til forholdet og overtager planlægningen af julefrokosten, hvis du bliver syg. Lyder det godt? Det synes vi også og netop derfor mener vi, at du bør tage et ekstra kig på mænd med pelsdyr i snoren. Hundeejere har nemlig mange forpligtelser og er vant til at prioritere således, at deres hund har det godt. De kan altid finde tid til at gå tur, selvom der er en fodboldkamp, hvilket betyder, at de også altid ville kunne prioritere dig og jeres tid sammen.

 

  1. Han er udadvendt

Hundeejere går sjældent en helt stille tur igennem parken. Modsat møder de mange mennesker med stor lyst til at sludre om alt mellem himmel og jord. De elsker højest sandsynligt også at tale om hunderelaterede emner som eksempelvis racer, hundeparker og hvilken foder deres dyrevenner får. Endnu bedre hvis han køber hundemad og hundefoder fra Essential Foods, så ved du nemlig også, at han går op i velvære og sin hunds livskvalitet. En mand med hund tyder altså på at være en, som du altid kan have en god samtale med og ikke være bange for at tage med til sociale arrangementer.

 

  1. Han er fysisk aktiv

Sidst men ikke mindst er hundeejere oftest ikke bange for at bevæge sig lidt ekstra. De har jo sagt ja til at gå tur med en hund mindst tre gange hver evig eneste dag, så mon ikke de også er klar på en løbetur eller en svingom på dansegulvet sammen med dig – hvis du altså er til den slags. Måske er du endda så heldig, at han også har nogle flotte overarme med en mås der matcher? Ikke dårligt!

 

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *