Køb en forsikring sammen

En forsikring er måske ikke det mest sexet, men ofte er det en af de bedste gaver, som I kan give hinanden. For hvis uheldet er ude, bliver I begge to kede af, hvis I ikke havde købt en god forsikring.

 

Der er ofte mange penge at spare, hvis I køber en forsikring sammen, også selvom I ikke er gift. Det kræver kun, at I bor sammen, så kan I få tilbud på en forsikring. Det er let at finde en god og billig forsikring. Klik her og så kan du finde en masse gode forsikringer.

Find en god parforsikring

 

Gode kærester deler nærmest alt sammen. Herunder deler I jeres ejendom og ejendele sammen, og derfor giver det også mening, at i finder en forsikring sammen. Hvis I bor sammen, kan I sagtens få et godt tilbud på en forsikring sammen.

 

Der vil stort set altid være penge at spare, når I køber en forsikring sammen, og derfor kan det også anses som en af de bedste gaver, som I kan give hinanden.

 

I kan forsikre alle de ejendele, som I ejer sammen og hver for sig. Selvom I har opdelt jeres ejendele, så kan de sagtens dække ind under den samme forsikring.

 

Få penge ved ulykke

 

En ulykkesforsikring er god at have for alle, som er i parforhold. Det er en af de forsikringer, som vi ofte anbefaler til par. Hvis en af jer kommer til skade, så er det rart at vide, at I kan få økonomisk støtte, så I ikke mister hele det liv, som I har bygget sammen.

 

De fleste har ikke lyst til at tænke på, at der kan ske noget med en af jer. Men par som har sådan en snak, er altid glade for det, hvis der endelig sker noget. Det er ikke rart at stå overfor et uheld og aldrig have talt, om hvad der nu skal ske.

 

Derfor er det en god idé at få styr på det med det samme.

 

Pas på jer selv når I rejser

 

Det kan blive dyrt at tage på ferie, hvis I ikke har en rejseforsikring. Selv i EU hvor Det Blå Sygesikringskort dækker, er der mange steder, hvor I selv skal betale. F.eks. hvis i ender i en skiulykke, for her vil I typisk blive kørt til et privathospital, hvor I selv skal betale.

 

Som par kan I spare mange penge, når I køber en rejseforsikring sammen. Det er endda lavet så smart, at I kan bruge den, hvis det kun er en af jer som rejser. Så det er svært at finde en rejseforsikring, som er billigere end en parforsikring. Især hvis I køber en årsforsikring, da I begge kan bruge den hele året.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *