Inviter kæresten på lækker bistro  

Der er ikke noget så romantisk som en uventet invitation fra kæresten til et lækkert restaurantbesøg. Forventningens glæde i sig selv er guld værd, når man begynder at glæde sig til at forkæle smagsløgene med nye kulinariske smagsindtryk.

Nye indtryk for alle sanserne

Det er ikke kun smagssansen, der bliver vakt til live i denne gastronomiske oplevelse. Synssansen, lugtesansen, høresansen og følesansen bliver også stimuleret, når man for eksempel tager en østers op til munden, føler den smukke østersskal mellem fingrene, hører lyden af den slubren, der følger med indtagelsen og ser det smukt dekorerede skaldyrsfad foran sig. Ligeledes bliver synssansen vakt, når du ser over på din kæreste, der nyder smagsoplevelsen i fulde drag, mens han eller hun kigger forelsket over på dig imens.

Lækker bistromad for to

Og hvor kan man så få en lækker skaldyrsoplevelse for to? Det kunne være på en moderne bistro, der endda serverer deleretter som hovedretter. Kan det blive mere romantisk? Disse deleretter leder automatisk tankerne hen på Disney klassikeren Lady og Vagabonden, hvor de to charmerende hunde ender i et uventet kys, fordi de begge uforvarende spiser af den samme spaghetti på deres helt egen deletallerken.

Tag på kulinarisk eventyr

Selvom geografien for restaurantbesøget hedder Danmark, er der stadig rig mulighed for at tage på en eventyrlig kulinarisk rejse, når I bestiller forret, hovedret og dessert på den lokale bistro. En gåtur langs Seinen i Paris er lige rundt om hjørnet i det kulinariske madunivers, når I indtager en lækker middag, hvor østers, fisk og creme brulee, madeleine, petit fours eller citrontærte vækker jeres vildeste dessertdrømme til live i et smagsbombardement sendt fra de sydligere himmelstrøg.

Lad maden score jer på ny

Når maden vækker sanserne til live, og I bliver rigere på nye kulinariske erfaringer, er det næsten som om, at maden er med til at score jer. Den forfører jer, den går i interessant dialog med jer, og den scorer jer til sidst med de lækre, små desserter. Måske ender det endda med, at den giver jer sit visitkort med et håb om et snarligt gensyn. Hvem ved, om et sådant bistrobesøg bliver et langt, romantisk forhold, som I genbesøger på ny, igen og igen. Det kan være, at det bliver det nye stamsted for romantikkens opblomstring og sansernes dans.

Gå hjem i langsomt tempo

Når alle de nye og lækre smagsindtryk har fundet vej til jeres kroppe, mave, sind og følelser, er det tid til at fordøje det hele på vejen hjem. Her kan det anbefales at tage det i langsomt tempo, så alle indtryk kan lande godt og trygt i jer. Måske er humøret steget i takt med maden, og som minde vil I sige: Vi lo og lo på vej hjem fra bistro.

 

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *