Hvornår skal du flytte sammen med din kæreste?

Skal vi flytte sammen? Udover spørgsmålet om at blive gift, så er det et af de største spørgsmål i et hvert forhold. Nogen gange kommer det helt naturligt, mens det andre gange kan virke mere seriøst at flytte sammen.

Det store spørgsmål er:

Hvornår er man egentlig klar til at flytte sammen, og hvilke forholdsregler skal man tage sig for at sikre sig, at det ikke går galt?

Har din kæreste de samme mål i livet som dig?

Når i flytter sammen, kan i ikke undgå at bruge meget tid sammen. Det er super dejligt, men du skal sikre dig at dig og din kæreste har sammen mål i livet. Det er super vigtigt, fordi i påvirker hinandens måde at tænker og agere på.

Hvis ikke du allerede kender svaret på spørgsmålet, er det vigtigt i har samtalen om, hvad i gerne vil i livet inden, I flytter sammen.

Efter I har haft samtalen, kan der ske to ting:

Enten finder i ud af, at I passer endnu bedre sammen end du troede, eller også finder du ud af, at i ikke passer så godt sammen alligevel.

 

Indflytningen er den største test af jeres forhold

I starten vil du gerne have, at din kæreste kun ser de bedste sider af dig. Det er ikke muligt når i flytter sammen. Når I bor sammen, er der ikke nogen måde, I kan skjule nogen sider af jer selv overfor hinanden, hvilket enten kan gøre jeres forhold bedre eller ødelægger det.

Det gode er:

Hvis i ikke kan lide den anden person ligeså godt, når i bor sammen, ville det aldrig blive til et vedvarende forhold. På den anden side kan sammenfletningen betyde, at I finder ud af, hvor godt i passer sammen.

I kan ikke vide, hvilket udfald jeres forhold vil have inden, i prøver det. Det er derfor vigtigt at tage sine forholdsregler.

 

Læg grundreglerne inden i flytter sammen

Der er alt for mange, der lever på en lyserød, hvor intet dårligt kan ske, hvilket rammer dem hårdt, fordi verden ikke er lyserød. For at i sikre jer, at I ikke ender med store problemer, hvis det ikke fungerer at bo sammen, er det vigtigt, I har lavet nogle grundregler.

Inden i tager beslutningen skal i vide, hvad i gør i disse tilfælde:

  • Hvem flytter ud, hvis det ikke går?
  • Hvem skal stå på leje/købsaftalen?
  • Hvem skal stå for hvad i hverdagen?

For langt de fleste unge, er det ofte en bedre ide at kigge efter lejligheder til leje, fremfor at købe en lejlighed, medmindre en af jer har en stor indkomst. Når I lejer en lejlighed, kan I let opsige lejekontrakten, og gå ind på findroommate.dk og finde et billigt værelse, hvis det ikke går at bo sammen.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *