Guide: 6 hemmeligheder bag god sex

6 råd til god sex

6 råd til god sex

Der findes utrolig mange gode hemmeligheder bag god og glad sex. Drømmekæresten har derfor skrevet 6 hemmeligheder bag hvordan du og din kæreste, kan have god og fræk sex.

De 6 gode råd er blot retningslinjer man kan følge, og de giver ikke en garanti for at man får et bedre forhold til kæresten. De forhøjer dog chancerne meget 🙂

Vis denne liste til din kæreste, og tal sammen om I begge er klar på at bruge alle 6 gode råd til god sex.

Variation

Prøv tre nye samlejestillinger hver tredje måned. Prøv mindst én ny sexleg om måneden og varier hver gang forspillet. Husk at slukke for fjernsynet!

Omfang

Sæt jer som mål at have mínimum tre hurtige sex sessions, og to længere hver måned (husk nu at slukke for fjernsynet). En god blanding af hurtig og lang sex forbedrer ikke kun chancen for et bedre forhold, men også et godt helbred!

Kommunikation

Lær jer selv at tale åbent og ærligt om jeres lyster og ønsker. Lav en aftale om, at I aldrig dømmer noget som helst partneren foreslår. Hvordan ville du have det hvis din partner jordede dine ideer hver gang?

Uddannelse

Køb mindst to sexbøger om året, og hold øje med artikler og omtale, der kan give jer ny indsigt. På den måde kan I krydre jeres sexliv endnu mere!

Erotik

Se frække film, læs sexbøger eller bestil frækt sexlegetøj på nettet. Hvis I kombinerer det med sexbøger har I pludseligt et sexliv der siger sparfem.

Hengivenhed

Kys din partner mindst 20 sekunder hver dag – det kan vise sig at være forskellen på at gå fra hinanden eller komme tættere på hinanden. Rør, kys og kæl uden for sengen, ikke kun i den.

Denne liste er blevet udarbejdet af en række kendte amerikanske psykologer og parteraputer, og kan bruges af alle kærestepar. Sværhedsgraden af listen er for begyndere.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail

3 Responses to “Guide: 6 hemmeligheder bag god sex”

  1. Clara October 18, 2012 at 12:24 pm #

    Tak for det! Jeg skal vist til, at have en snak med kæresten 😛

  2. Thomas October 20, 2012 at 6:16 pm #

    Ikke noget jeg ikke har prøvet før.

  3. admin October 26, 2012 at 4:11 pm #

    Håber I kunne bruge de 6 råd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *