Gør parholdet ekstra interessant i sengen

Efter du har fundet din drømmekæreste og I har tilbragt meget tid sammen, uden for sengen såvel som i sengen, så kan overvejelserne om at udforske hinanden i sengen banke på. Hvad enten det indebærer anderledes kondomer eller nysgerrighed omkring fifty shades of grey universet, kan være pirrende at inddrage remedier til seksuel nydelse. Dette kan komme som en naturlig interesse, som kommer efter et stykke i jeres forhold, som kan være svært at få snakket om, hvis man føler sin kæreste ikke er af samme holdning.

Hvordan skal du nævne det for din kæreste?

Det kan være svært at nævne for sin kæreste, at man har lyst til at gøre brug af diverse legetøj, for at pifte sexlivet op. Det kan måske opfattes af din kæreste som, at han/hun føler du ikke er tilfreds med seksuelle evner eller at du ikke bliver tilfredsstillet. Når du skal nævne det for din kæreste, kan det være en god idé at påpege, at det kun er af ren lyst du er interesseret for det og ikke fordi du føler der mangler noget i sengen. Det værste der kan ske, er at din kæreste ikke ønsker at udforske i sengen, som situationen er, men det kan måske tales løbende om. Medmindre din kæreste af princip siger definitivt nej og ikke ønsker at bruge noget lignende i sengen, hvilket virker usandsynligt, uanset køn og alder.

I er begge nysgerrige

Efter du har fortalt om dine lyster og din kæreste deler samme holdning, kan man først sidde og tale om det og ens forventninger og holdninger til dette. Så bliver det nemmere at forventningsafstemme med hinanden omkring hvilke tanker og idéer man har samt i kan sammen komme frem til en løsning, som fungerer for jer begge. Der er mange forskellige butikker som sælger legetøj og udstyr til seksuelle hensigter, både fysisk og online, hvor nogle kan føle det er pinligt at gå ind i en fysisk butik, for at kigge på deres udvalg og efterfølgende købe det. Winkwink.dk er en webshop, hvor du kan forhandle alt efter om det er første gang i skal bruge dette eller I har erfaring fra tidligere.

Succes eller fiasko

Uanset om det var en succes eller fiasko, vil det altid være en god idé at tale om det efterfølgende, så man ved hvor hinanden står. Det kan være den anden part har ønsker om at prøve mere forskelligt, gøre det anderledes eller håber at det kan ske mere på fast basis. Derimod kan den anden part føle at det ikke var som forventet og der skal ske ændringer, hvis det I skal prøve det igen. Det fører sjældent noget dårligt med sig, at tale om tingene og forstå din kærestes tanker.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *