Glem ikke dig selv når du går ind i et nyt forhold

Har du været single for længe? Måske har du helt opgivet jagten på en kæreste og er begyndt at falde lidt af på den? Du glemmer måske at tage makeup på, for hvem lægger alligevel mærke til det? Du har som sædvanligt de samme sneakers på, uanset om du er hjemme eller til fest? Få nogle gode fifs til, hvordan du får lidt klasse og stil i dit liv igen.

God stil giver positiv attitude

God stil smitter af på dine medmennesker og gør noget godt for dit selvværd. Når andre lægger mærke til dig, påvirker det, og du ranker ryggen lidt mere. Selvværd og en god attitude er alfa og omega, hvis du gerne vil møde din drømmekæreste.

Hvorfor ikke give dig selv en livsstil-makeover? Tag en dag ud af kalenderen og gå til frisøren og få en ny frisure. Få dig en ansigtsbehandling eller massage eller forkæl dig selv med et spritnyt outfit. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så benyt dig af en lookbook for inspiration.

Er du mand, så skift de slidte sneakers ud med et par nye sko, eller lad dig friste af lækre accessories. Hvad siger du til en ny pung, et nyt ur eller en ny kreditkortholder? Selv om det kan lyde som en dyr investering, så er pointen, at hvis du føler, at du ser godt ud, så stiger dit selvværd. Jo højere selvværd, jo bedre attitude. Mennesker med højt selvværd er bare bedre til at tiltrække andre mænd og kvinder.

Hvad tænker det modsatte køn?

Nu har du fået lidt styr på dig selv. Lækkert hår og lækkert tøj. Du er så parat til at gå ud og møde den eneste ene. Du er helt med på noderne – synes du i hvert fald selv. For er der egentlig andre end dig, der synes, at det kører for dig? Hvad nu hvis det ikke virker på det modsatte køn? Gør dig selv en tjeneste og studer nettet. Opsøg for eksempel en blog for mænd og kvinder.

Er du mand, så kan du med fordel tjekke, hvilke emner mange kvinder interesserer sig for. På denne måde får du også masser af inspiration til smalltalk, som du kan bruge, når du interagerer med det modsatte køn. Skal du for eksempel på den første date, eller møder du én kvinde eller mand i baren, er det fedt at kunne hive interessante samtaleemner op af rygsækken.

Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at de fleste mænd og kvinder bliver tiltrukket af god stil. Hvad enten din gode stil er lig en ulastelig, klassisk tøjstil eller skyldes, at du er god til at begå dig blandt mennesker.

Kunne du bruge artiklen?
Del kærligheden
Få kæresteråd på e-mail
No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *